Bakker verhuizingen en transport

Wie is Bakker verhuizingen en transport

Wij zijn een Transport en Verhuisbedrijf gevestigd in het hartje van Schoorl.
Ons doel is om u op een zo professioneel mogelijk, maar toch vooral persoonlijke manier van dienst te zijn.

Bakker verhuizingen en Transport

Ons familiebedrijf

Het bedrijf wordt momenteel gerund door (jongste zoon van Kees Bakker) Fred. Het aantal activiteiten is ondertussen ook flink gegroeid, onze diensten bestaan momenteel uit: pakketten rijden en levensmiddelen, distributie tot verhuizingen en opslag van inboedels.

Op dit moment voeren wij transport voor verschillende grote opdrachtgevers. Het wagenpark bestaat uit 7 verschillende motorvoertuigen en een aanhangwagen. Deze kunnen voor alle voorkomende werkzaamheden worden ingezet.
Zo beschikken wij ook over een speciale verhuiswagen waarvan de zijkant in zijn geheel geopend kan worden en natuurlijk een verhuislift.

Historie

Zoals ieder Familiebedrijf zijn ook wij zeer klein begonnen. In 1898 werd het bedrijf opgericht door Jan Bakker.

Er werd een bodedienst tussen Schoorl – Bergen en Alkmaar opgezet. Deze bodedienst vervoerde allerlei soorten groenten met een paardenkar.

In 1977 is het bedrijf overgenomen door (kleinzoon) Kees Bakker. De activiteiten van het bedrijf waren ondertussen uitgebreid tot het rijden voor diverse pakketdiensten, hiervoor werden verschillende kleine vrachtwagens aangeschaft.

Opslag van inboedels

Moet u uw huidige woning verlaten, maar kunt u uw de nieuwe nog niet betrekken? Of U wilt uw inboedel niet (volledig) mee nemen naar uw nieuwe woning?

Tijdelijke woonplaats in het buitenland of een verbouwing?

Dan bent u bij Bakker aan het juiste adres. Wij bieden totale opslag voor inboedels voor een scherpe prijs. In onze geïsoleerde loods worden uw eigendommen opgeslagen in speciale stofdichte meubelcontainers.

Kosten inboedel opslag

Ook de kosten zullen u bij ons alleszins meevallen. Voor meer informatie over de tarieven van de opslag kunt u contact opnemen.

Voor het aanleveren van uw inboedel bestaan bij ons 3 mogelijkheden:

  • U komt zelf u inboedel halen of brengen.
  • U huurt een vrachtwagen met chauffeur.
  • U laat de gehele verhuizing ons verzorgen.

Termijn

Bij ons bestaat er geen minimum of maximum termijn voor de opslag. Makkelijk, want wanneer uw verbouwing uitloopt, of u kunt u nieuwe huis toch eerder betrekken, kan de opslag gewoon langer of korter dan de opgegeven periode bij ons blijven staan. Ook wanneer u eens iets nodig heeft van uw opslag doen wij niet moeilijk! U geeft even een belletje en wij zorgen dat het klaarstaat. Voor de verschillende tarieven van het ophalen van u inboedel kunt u contact opnemen.

Ons familiebedrijf Bakker verhuizingen en transport heeft al ruim 100 jaar ervaring in het transport.

Familiebedrijf Bakker

Wij vervoeren onder andere:

  • Hangende confectie
  • Meubel transport
  • Levensmiddelen distributie
  • Pallet vervoer/ stuk goed
  • Elektronica
  • En nog veel meer. 

Contact

 

 

 

 

 

 

Bakker Transport en Verhuisbedrijf

Energiestraat 39, 1749 DN Warmenhuizen

072-509 1278 | 06 -22 69 8211

[email protected]

https://bakkerverhuizingen.nl/

Al onze voertuigen zijn voorzien van een vaste, gesloten opbouw met hydraulische laadkleppen. Aan het stuur zitten onze vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs.

Heeft u een algemene vraag of opmerking dan kunt u hier klikken. Het juiste formulier wordt dan geopend. Indien u gaat verhuizen of u wilt wat laten vervoeren dan klikt u hier.