3D Baby Echo

(pretecho)

Bij 3D-echo in Hoorn, kun je genieten van de schoonheid van je ongeboren kindje. Zwangerschap; in de maanden van onzekerheid, vragen en verlangens is het soms fijn om een extra kijkje te nemen in je buik. Met de pret echo’s die ik verzorg, kun je alvast een kijkje nemen naar hoe je kindje eruit komt te zien.

Bij Brigitte, welke de apparatuur heeft overgenomen van babyecho3d4u.nl, bestaat de mogelijkheid om op elk moment in een warme, ongedwongen sfeer naar je kindje te komen kijken. Kom gezellig met je partner, je gezin, opa en/of oma of andere familieleden, alles is mogelijk.

Brigitte is de echoscopist en maakt op uw verzoek een mooie echo

 

Brigitte Olijhoek

Mijn naam is Brigitte Olijhoek en ik ben uw echoscopist Na mijn CIOS ben ik eerst werkzaam geweest in de kinderopvang en inmiddels heb ik een massagepraktijk in Hoorn. En nu dus ook een 4D-scanapparaat om jouw kindje in je buik te kunnen zien en bewegen.

 

Wil je dit?

kijk even op mijn website: 3D baby Pretecho in Hoorn – 3D BABY ECHO – HOORN (3d-echo-hoorn.nl)

Website: https://3d-echo-hoorn.nl/

Bel: 06-11297007

Adres: Krijterslaan 2  –  1689EM –  Zwaag