UNIEK RESTAURANT DIRECT AAN ZEE

 

Restaurant Comer: lekker eten in een geweldige sfeer!

 

In april 2019 opende Restaurant Comer zijn deuren in Egmond aan Zee. Vanuit een prachtig nieuw pand op een bijzondere locatie in de duinen, direct aan het strand en zee, biedt Comer u een totaalbeleving aan. Vanuit de keuken komen de meest mooie gerechten waarmee wij u graag kennis laten maken.

In een fijne ambiance met panoramisch uitzicht en een ontspannen sfeer kunt u genieten van een heerlijke lunch of een uitmuntend goed diner, eventueel vergezeld van een mooi glas wijn. Dat is wat Comer u biedt!

 

PROEVEN IS BELEVEN!

Bij Restaurant Comer staat u, de gast, centraal. Vanaf het bedenken van het gerecht, de eerlijke te gebruiken ingrediënten, het inspireren van zijn team tot aan de presentatie aan tafel. Alles draait bij Restaurant Comer om u. U bent per slot van rekening onze gast en wij willen niets anders dan u een beleving bieden van goede smaak in een gezellige sfeer. Dat bieden wij u in ons sfeervolle restaurant en in de zomermaanden ook op ons riante terras waar het tot in de late uurtjes genieten is.

Gezellige borrel

Ook voor een gezellige borrel bent u bij Restaurant Comer van harte welkom. Maak uw keuze uit één van onze cocktails, gin tonics of een heerlijk glas wijn vergezeld met een lekkere snack van de barkaart. Proef en beleef!

SFEERVOL RESTAURANT IN DE DUINEN AAN DE ZEE

Voor een lunch en diner met een mediterraanse twist

DINEREN AAN DE
CHEF’S TABLE

Hoe leuk is dit? Een kijkje achter de schermen van Restaurant Comer tijdens een diner aan de Chef’s Table. U volgt het keukenteam van op de eerste rij; een culinaire voorstelling voor een beperkt gezelschap (max. 8)

LUNCHEN MET
UITZICHT OP ZEE

In de duinen, vlak aan zee genieten van een heerlijke lunch. Het terras van Comer is de perfecte plek voor een zakelijke afspraak of een goed gevulde maag na een heerlijke strandwandeling.

INTIEM OF
GROEPSDINERS

Dineren bij Restaurant Comer is een avondje uit. De inrichting nodigt uit voor een gezellige avond, een besloten diner of een zakelijke bijeenkomst. Ook voor groepen hebben wij diverse mogelijkheden.

KINDEREN WELKOM BIJ COMER

Onze kidscorner is een paradijs voor jong en oud

Bij Restaurant Comer is ook het uit eten gaan met kinderen een feest. Na het uitwaaien op het strand zijn de kids van harte welkom in onze speciale ‘kidscorner’. Een waar speelparadijsje voor kinderen in een ruimte grenzend aan ons restaurant.

Terwijl u heerlijk geniet van uw diner, vermaken ook ‘onze kleinste gasten’ zich uitstekend! Er zijn vrolijke kleurplaten en kleurtjes, spelletjes, speelgoed en activiteiten voor kids. Ook hebben wij een speciale kindermenukaart waaruit veel lekkers te kiezen is.

Wat dacht u van lekker kip fingers, huisgemaakte appel compôte met frietjes, een overheerlijke kinderpasta of de echte American pancakes. Zo lekker hebben ze pannenkoek nog nooit gegeten.

SPROOKJESHUWELIJK AAN ZEE

Comer maakt jullie trouwdag onvergetelijk

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en maken plannen de mooiste dag van jullie leven? Belangrijk voor een geslaagd huwelijksfeest is natuurlijk de locatie. Wisten jullie dat Restaurant Comer bij uitstek dé locatie is voor een sprookjeshuwelijk? Direct gelegen aan zee en het strand en midden in de duinen. We kunnen jullie geheel ontzorgen: van de ceremonie tot de receptie, van het diner tot het huwelijksfeest bij mooi en typisch Hollands weer.

Restaurant Comer heeft zelfs de mogelijkheid om jullie en jullie naasten te laten overnachten in één van de vijf sterren appartementen van Maris Apartments. Kom je vrijblijvend oriënteren bij Comer, we helpen jullie graag met de invulling van een romantische dag.

ONZE CHEF IN DE KEUKEN

Smaakvolle wereldgerechten bij Restaurant Comer!

Eten bij Restaurant Comer is altijd een aangename verrassing, of u nou komt ontbijten, de lunch meepakt of na een ontspannen dag in Egmond aan Zee heerlijk komt dineren bij ons, het kan allemaal. Ons ervaren en gepassioneerde chef en zijn team staan klaar om u te verrassen.

RESTAURANT COMER IN EGMOND AAN ZEE

Komt u na een heerlijke ochtend op het strand lekker lunchen bij Restaurant Comer? De allerlekkerste (warme) lunchgerechten vindt u natuurlijk bij ons, wat denkt u van een American Style hamburger, of de onmiskenbare borrelplank Comer? Ons diner menu bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vis, vlees, en vegetarische gerechten, waaronder onze bijzondere Fruit de Mer, verrukkelijke Côte d’ Boeuf en nog veel meer. Allemaal bereid met dagverse producten van de allerhoogste kwaliteit.

Wij bij Restaurant Comer heten u van harte welkom. Bienvenido!

RESTAURANT COMER

  • Boulevard Zuid 7
    1931 AA, Egmond aan Zee (NL)
  • Dagelijks open van 09:00 – 23:00 uur
  • Bel voor info,+31 (0)72 843 51 81