Sportorganisatie Le Champion en NN Group hebben hun samenwerkingsovereenkomst voor de Egmond Halve Marathon verlengd tot en met 2025. Daarmee blijft NN Group ook de komende drie jaar hoofdsponsor van het hardloopevenement. De winterklassieker trekt jaarlijks ruim 18.000 hardlopers op de tweede zondag in januari naar de Noord-Hollandse badplaats.

Volgend jaar vindt de NN Egmond Halve Marathon plaats op zondag 8 januari 2023. Hardlopers kunnen zich ook inschrijven voor een Kwart Marathon of de Egmond Mini Marathons. In 2023 is het voor het eerst ook voor hardlopers met een beperking of een chronische aandoening mogelijk om deel te nemen, daarvoor is de Egmond Heroes Run toegevoegd aan het programma.

Carola Ticheler, Sponsorship manager NN Group: “Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt. Bij Nationale-Nederlanden brengen wij graag mensen in beweging en helpen wij ze graag bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. De NN Egmond Halve Marathon is een uitdaging die veel hardlopers aanspreekt en we zijn blij dat we tot en met 2025 hoofdsponsor blijven van deze prachtige winterklassieker”.
“Wij zijn zeer trots om ook de komende jaren samen te mogen werken met NN Group. Een vooraanstaand en internationaal merk, dat de hardloopsport een warm hart toedraagt. Nationale-Nederlanden is een trouwe en gecommitteerde partner en samen zullen we ons blijven inzetten voor onze deelnemers bij het behalen van hun sportieve doelen”
, aldus Jan Willem Mijderwijk, Senior Event Manager bij Le Champion.

Supporter van alle hardlopers
Als supporter van alle hardlopers wil Nationale-Nederlanden alle hardlopers helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. NN Group is de trotse sponsor van tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, en is sinds begin april 2017 mede initiatiefnemer van het NN Running Team, het eerste professionele running team ter wereld. Hierdoor draagt Nationale-Nederlanden bij aan de professionalisering en ontwikkeling van de hardloopsport.

Inschrijven editie 2023
Inschrijven voor de NN Egmond Halve Marathon en de Egmond Heroes Run is mogelijk vanaf maandag 15 augustus. Het uitdagende parcours van de Halve Marathon van 21,1 of 10,5 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. De Egmond Heroes Run is 1,8 of 3 km en loopt door het dorp Egmond Het evenement staat bekend om de strijd tegen de elementen, lopen in Egmond is altijd weer anders.

Meer informatie: www.nnegmondhalvemarathon.nl

Foto : https://wemakeitspark.nl/