Nieuwe plekken in Nederland ontdekken met je favoriete mensen!

Ook zin om eens een keer een heel ander stuk uit Nederland te zien? Naar de grote stad of mooi natuurgebied? Van de kust naar het binnenland? Dan kan een touringcar huren nog weleens een erg goede optie zijn voor jou en je familie.

Een tourbus huren is ontzettend simpel en goed geregeld. Bakreizen.nl biedt talloze mogelijkheden voor elk gezelschap. Van kleine busjes tot dubbeldekkers. Alle bussen zijn voorzien van tafels, verstelbare rugleuningen, een koelkast en mediaspeler. De chauffeurs zijn erg ervaren, daarnaast hebben de meesten hebben ook horeca-ervaring om voor jullie zo de beste busreis te verzorgen. Bakreizen.nl beschikt ook over rolstoertouringcars, voor het geval het gezelschap wat gevarieerder is.

Het bedrijf is ook in te schakelen voor schoolreisjes en meerdaagse busritten. Bakreizen.nl is op de hoogte van theaterstukken, concerten en exposities in musea. Het personeel is erg vriendelijk en denkt graag mee over een dagplanning. Nu vraag je je waarschijnlijk af, hoeveel kost zo’n bus? Dat is afhankelijk van een aantal factoren, de afstand die er gereden moet worden, hoeveel uur de bus gehuurd wordt, in welk seizoen je de bus wil huren en of je doordeweeks of in het weekend een reis maakt. Je kunt bakreizen.nl hier ten alle tijden over bellen.
Een touringcar reserveren is erg makkelijk. Op de website van bakreizen.nl kun je onder het kopje Touringcar huren je persoonlijke gegevens, reisgegevens en omschrijving van het dagprogramma op een digitaal formulier invullen en versturen. Binnen 48 uur ontvang je dan een offerte van het bedrijf. Het is aantal mogelijk om de reis te annuleren of om te boeken in verband met covid-19.

Bakreizen.nl is een bedrijf die de ervaring van de klant bovenop stelt. Niet alleen verhuren ze meerdere bussen, ze bieden ook boottochten aan. Van het prachtige Giethoorn tot een rondvaart door de havens van Rotterdam, ze zijn van alle markten thuis. Ook als je van een rustige boottocht met minder toeristische hotspots houdt, zijn er genoeg opties te vinden op de website. Voor ieder wat wils, daar gaat het voor het bedrijf om. Dus als je al een tijdje op zoek bent naar een nieuw avontuur, pak je kans! Of als je nog een uitje met je collega’s wil regelen, is dit een ideale mogelijkheid. De mensen van bakreizen.nl zullen je servicegericht helpen en ervoor zorgen dat het dagje weg nog nooit zo comfortabel is geweest.