Ijsmakerij-Ci-Vediamo

Excellente kwaliteit

Over ci Vediamo

Ci Vediamo is voor uw restaurant, ijssalon of cateringbedrijf de beste keuze als het gaat om ambachtelijk vervaardigd schepijs, chocolade en desserts.

Ci Vediamo is voor uw restaurant, ijssalon of cateringbedrijf de beste keuze als het gaat om ambachtelijk vervaardigd schepijs, chocolade en desserts. Met inmiddels meer dan 500 tevreden vaste klanten in de horecabranche mag het bedrijf zich een belangrijke speler in het zakelijke circuit noemen.

Passie voor het vak!

Eigenaar Ben van Woezik (1981) heeft sinds zijn 18de een passie voor het vak en zet graag dat stapje extra om u en uw gasten tevreden te zien. Zijn focus ligt op kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid, service en duurzaam produceren. Eenmaal gekozen voor de passie van IJsmakerij ci Vediamo wilt u beslist niets anders meer!

Een smaak zegt meer dan 1000 woorden!

Wilt u een van onze lekkernijen op de menukaart, in uw ijssalon of thuis? Bestel een sample of kom langs in een van onze ijssalons om te proeven en laat u overtuigen. We staan u graag persoonlijk te woord.

blank

IJsmakerij Ci Vediamo

Over onze Passie

Ci Vediamo is voor uw restaurant, ijssalon of cateringbedrijf de beste keuze als het gaat om ambachtelijk vervaardigd schepijs, chocolade en desserts. Inmiddels is ci Vediamo trotse leverancier van ruim 500 horeca gelegenheden en ijssalons door heel Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland.
line
blank
blank
blank
blank

Overheerlijk
IJssalon Schepijs.

Bij ci Vediamo heeft u ruime keuze uit ambachtelijk schepijs voor uw ijssalon. In overleg stellen we een mooie smakenlijst samen die het best bij uw ijssalon past.
WIJ STAAN VOOR U KLAAR

CONTACTGEGEVENS

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

IJsmakerij ci Vediamo
Sint Adelbertusweg 2
1935EL Egmond-Binnen
Telefoon: 072 50 70 203

 

Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 13:00 – 21:00 uur

blank