Rustig gelegen

Ons hotel bevindt zich aan de zuidzijde van het dorp. Rustig gelegen, direct aan het duinreservaat en vlakbij het strand en het dorp.

Het zult u aan niets ontbreken. Al onze kamers zijn standaard uitgerust met een koelkast en een flatscreen-tv met kabelkanalen. Verder hebben ze een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen.

U kunt in het gehele hotel gebruik maken van draadloos internet.

Er is een terrasje op het zuiden waar u heerlijk kunt ontspannen en ook uw zelf meegebrachte drankje kunt nuttigen. Uw fietsen kunt u veilig stallen in onze hoogommuurde en afgesloten tuin en eventueel opladen.

Zoekt u een gezellig onderkomen met persoonlijke aandacht dan bent u bij ons aan het goede adres…

Frank van der Kolk – eigenaar

Alle ingrediënten voor een onbezorgde en onvergetelijke strandvakantie!

Veel mensen houden van dit dorp aan zee waar altijd iets is te beleven. Op mooie dagen kan het hier druk zijn, maar even verder op het strand of in de duinen is het rustig.

In het weekend is het zelfs op mooie winterdagen bedrijvig. U kunt zelf op pad gaan en de tijd nemen om tegelijk met de zeelucht het Egmondse leven op te snuiven. U zult merken dat het geluid van de golven soms wordt overstemd door de trekker van een Egmondse visser en dat het Derper dialect nog niet is vergeten.

Wie hier rondstruint, ontdekt steeds meer het eigene van dit zeedorp.

Hotel Neptunus ligt op op steenworp afstand van alles. En vanaf hier verken je ook gemakkelijk de mooiste plekken van Noord-Holland. Het zult u aan niets ontbreken.

Genieten

Een dag aan zee, een dag zonder tijd, verstand op nul, wat een heerlijkheid

ONS ADRES

Hotel Neptunus
Zeeweg 42
1931VJ Egmond aan Zee
Nederland

CONTACT

Tel: (+31)072-5062180

[email protected]

Booking.com