Het charmante Hotel Mare Liberum

Het charmante Hotel Mare Liberum ligt aan de rand van het gezellige centrum van Egmond aan Zee. Er is gratis WiFi in het hele hotel en er is een mooi terras.

De gezellige lobby heeft een leestafel waar u een boek of een krant kunt lezen. Als u wilt ontspannen, kunt u ook terecht op het terras of in de zithoek.

Vanuit het Mare Liberum wandelt u gemakkelijk naar de belangrijkste winkelstraat en de lange zandstranden. U kunt plaatsnemen op 1 van de vele strandterrasjes of over de boulevard wandelen.

Genieten van de onmetelijke vrijheid

Genieten van de onmetelijke vrijheid van de zee, de naaldbossen, de hoogste duinen van Nederland en vele attracties.

Een greep uit de vele mogelijkheden voor in- en ontspanning worden toegelicht onder attracties. Hier vindt u links naar internetsites voor uitvoerige informatie over deze prachtige streek met vele gezellige en interessante bezienswaardigheden.

Hotel Mare Liberum is vanaf 2008 tot 2011 geheel gerenoveerd waarbij ook al de kamers opnieuw zijn ingericht en voorzien van de moderne faciliteiten.

De eetzaal waar het heerlijke ontbijtbuffet wordt geserveerd is met zijn 4 meter hoge plafond royaal van opzet. Bovendien is er een gezellige lobby met leestafel, terras en zithoek.

Zakelijke activiteiten zoals conferenties, trainingen, teambuilding sessies en dergelijke worden tot 25 personen als arrangement of op maat geleverd.

Wij heten u van harte welkom in Egmond aan Zee !

Familie Keijzer

Kamers

Bij de renovatie is zowel de buitenkant als het interieur geheel vernieuwd en zijn de kamers opnieuw royaal ingericht en gestoffeerd.


De kompleet nieuwe en smaakvolle kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden en een mooie badkamer. Uiteraard zijn ze uitgerust met een  tv, schrijftafel, zithoekje en draadloos internet (in het hele hotel).

 

Door middel van tussendeuren kunnen diverse kamers worden samengevoegd en ruimte bieden aan 4 personen of ouders met kinderen.

 

Bij de renovatie is standaard gebruik gemaakt van allergiewerende stoffen, de vloeren zijn van marmer of massief eiken. Aan het onderhoud en het schoonhouden van het pand wordt elke dag extra aandacht besteed. Door de hoge plafonds en goede isolatie is er veel frisse lucht en loopt de temperatuur niet snel op.

 

Inchecken op de dag van aankomst kan vanaf 14:00 uur, op de dag van vertrek mag u de kamer behouden tot 10.30 uur.

Kom gerust een keer overnachten bij Hotel Mare Liberum, kijk hieronder direct of het kan.

Booking.com

Adres:

Voorstraat 66
1931 AM Egmond aan ZeE

Ons telefoonnummer: 0031(0)725321528  

Wij spreken: Nederlands, Duits en Engels