Sinds januari 1998 hebben de broers Pieter-Bas en Reindert-Jan Antoons deze zaak overgenomen, het is in de loop der jaren opgebouwd tot een prachtig horecabedrijf. Na 12 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitstraling, vanaf februari 2010 is er een frisse wind door het gehele bedrijf gegaan.

In het Grand Café en in het Restaurant kunt u genieten van een heerlijke kop Laurentis koffie,vergezeld met dagelijks vers banketbakkersgebak. Vanzelfsprekend kunt hier ook terecht voor uw lunch, diner en borrel. Tevens is er draadloos internet (WIFI)aanwezig.

De lunchkaart is tot 17.00 uur, daarna volgt de dinerkaart tot 21.30 uur. Laat u verrassen door ons keukenteam of neem eens een gerecht buiten de kaart om. Naast de vele gerechten zijn er in de avonduren voor bij de borrel heerlijke snackhapjes.

Wij serveren een groot assortiment aan bieren en wijnen. Van de tap schenken we Jupiler en Hertog Jan, tevens verschillende soorten speciaal bier van de tap en uit het flesje. Voor de wijnliefhebber is er ook volop keus, bekijk onze prachtige ” zee van wijn ” wand in het restaurant en maak uw keuze, evenals de diverse soorten open wijnen dat ons assortiment compleet maakt.

Uiteraard kunt u ook plaats nemen op ons terras, in elk jaargetijde is het hier heerlijk vertoeven en genieten van een warm of verfrissend drankje. Het strand en het gezellige centrum zijn binnen handbereik.

Overnacht in een super appartement midden
in het Centrum van Egmond aan Zee

Booking.com
Booking.com

RESTAURANT

Het Grand Café en het Restaurant hebben een verrassend en stoer karakter, mede bepalend door het unieke led lichtplan met shutters, de sfeervolle openhaard, gecapitoneerde banken en stoelen gecombineerd met robuust eiken en rvs waarbij het strandelementen natuurlijk niet ontbreken.

Booking.com

GRAND CAFÉ

In het Grand Café en in het Restaurant van Het Wapen van Egmond kunt u genieten van een heerlijke kop Laurentis koffie,vergezeld met dagelijks vers banketbakkersgebak. Vanzelfsprekend kunt hier ook terecht voor uw lunch, diner en borrel. Tevens is er draadloos internet (WIFI)aanwezig.

Als u voor morgen of overmorgen wilt reserveren dan kunt u het beste even bellen naar

072-5064835

Grand Café Restaurant “Het Wapen van Egmond”

Voorstraat 150-154
1931 AP  Egmond aan Zee
Tel: 072-5064835

http://www.hetwapenvanegmond.nl/