Hammerfest in Egmond is na 27 jaar in nieuwe handen overgegaan

Hammerfest WonenDe fraaie woonwinkel Hammerfest in de Voorstraat in Egmond aan Zee is na bijna 28 jaar in nieuwe handen overgegaan. Eigenaars Rob en Wenche hebben de winkel overgedragen aan Driekus en Jacqueline. Veel zaken zullen echter onveranderd blijven en vertrouwd zijn voor de klanten.

Rob en Wenche hebben met veel plezier 28 jaar lang Hammerfest gerund, maar zijn blij dat ze in Driekus en Jacqueline vervangers hebben gevonden die de winkel met dezelfde passie willen voortzetten.

Rob en Wenche begonnen in maart 1995 met Hammerfest als een gespecialiseerde winkel in spiegels. In 2008 verhuisden ze naar het pand aan de Voorstraat en begonnen ze meer producten aan te bieden, wat leidde tot de transformatie naar een winkel voor opvallende woonaccessoires, inclusief spiegels. Inmiddels zijn er minder spiegels en vallen andere producten, zoals fraaie metalen schilderijen, des te meer op.

Driekus en Jacqueline zijn ervan overtuigd dat ze klanten in Egmond en verder weg blijven kunnen bedienen met bijzondere cadeaus, fraaie woonaccessoires en andere opvallende items. Er zullen nieuwe merken komen, zoals een nieuwe geurlijn, maar veel blijft hetzelfde om vertrouwd te blijven voor de klanten.

 

Rob en Wenche willen alle klanten bedanken voor de jaren van trouwe klandizie en geloven dat Driekus en Jacqueline een leuke tijd zullen hebben bij Hammerfest, een winkel die opvalt in het straatbeeld van de Voorstraat door haar unieke aanbod.

HAMMERFEST – Voorstraat 105 – Egmond aan Zee