WELKOM BIJ BRASSERIE BRUUTT IN EGMOND AAN ZEE,
brasserie-bruutt-egmond-aan-zee

WELKOM BIJ BRASSERIE BRUUTT IN EGMOND AAN ZEE, ​LEKKER ETEN IN EEN GEZELLIGE EN RELAXTE SFEER

Brasserie Bruutt is gelegen aan de Boulevard van Egmond aan Zee, naast de beroemde van Speijk vuurtoren en op een steenworp afstand van het gezellige dorp.

Ons restaurant biedt een ontspannen sfeer waar je kunt genieten van een smakelijke lunch, gezellige borrel of geweldig diner. Bovendien beschikken we over een prachtig terras met uitzicht op de duinen en de zonsondergang.

BRASSERIE BRUUTT
BRASSERIE BRUUTT IN EGMOND AAN ZE

Heb je iets te vieren? Vier het bij BRUUTT!

Wil je je verjaardag vieren of zoek je een toffe plek voor een bedrijfsborrel of zakelijke lunch? Ook dat kan.

Bel ons voor de mogelijkheden.

OVER BRASSERIE BRUUTT

Brasserie BRUUTT is een ontspannen en gastvrij restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of drankje. Het team staat klaar om je te verwelkomen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kunt kiezen uit een smakelijke lunch, borrel of diner, met veel hapjes om te delen en gerechten van de Josper grill.

Ook voor een kopje koffie, een wijntje of cocktail ben je welkom. Buiten het seizoen serveren we specials zoals een high wine en organiseren we regelmatig een gezellige muzikale avond. Kortom, bij BRUUTT geniet je van een ontspannen sfeer, gezelligheid en lekker eten en drinken.

BRASSERIE BRUUTT

Hoe het begon.

Na 32 jaar de Corridor en Cafe de Zaak op het Waagplein gerund te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat dat precies moest zijn, dat wist ik nog niet, maar een paar maanden later kwam dit mooie restaurant aan de Boulevard van Egmond aan Zee op mijn pad.

Recht tegenover het strand en vlak naast de bekende Van Speijk vuurtoren, een kans die ik niet kon laten lopen.

Kom langs en ervaar het zelf
Je bent van harte welkom aan de Boulevard 2A in Egmond aan Zee!

Gastvrije groet, 
​Hans Bloemen

CONTACT

Brasserie BRUUTT..
Boulevard 2A
1931 CJ Egmond aan Zee

T. 072 743 73 11
E. [email protected]

Heeft u vragen? Bel ons via 072 743 73 11.

WERKEN BIJ BRASSERIE BRUUTT

Wil jij werken in een fantastisch nieuw restaurant direct aan de Boulevard van het gezellige Egmond aan Zee? Ben je enthousiast, heb je misschien zelfs al horeca ervaring en denk jij als harde werker een goede aanvulling op ons team te zijn? Dan komen wij heel graag met jou in contact!