Pompplein Egmond aan Zee

Het centrum

Daar ziet u hier webcambeelden van, ze zijn live en geven een leuk beeld van het gezellige Pompplein. Tijdens de zomermaanden of wintermaanden als er een sport evenement of optreden plaatsvindt. is dit een perfect samenkomst locatie.

De omringende Horeca gelegenheden bieden allemaal gretig plaats voor u als gast van Egmond.
Vooral na een dagje op het heerlijke brede strand is het goed toeven hier. En kunt u kiezen uit een zeer breed en ruime keuze van gerechten met verschillende afkomst. Van Paste en Pizza tot culinaire hoogstandjes gerechten met infusion. U vindt het allemaal hier op het Pompplein.

Even afkoeken of warm worden op het Pompplein.

Even heerlijk afkoelen met één van de vele Nederlandse, Belgisch, Duits en zelf Italiaanse bieren met of zonder alcohol. Of een lekkere frisse Rose zorgt ervoor dat u de dag heerlijk en ontspannen kunt afronden.

De Hotels en appartement in Egmond zijn altijd op loopafstand in ons gewelddige dorp. En het Sportcafé de Werf heeft elke dag leuke wedstrijden voor u om te bekijken als u na het terassen toch nog wat entertainment en gezellighieid zoekt.

Ook op het Pompplein en ruim in beeld op de webcam vindt u Boekhandel Dekker. Hierkunt u veel meer dan boeken kopen en is eigenlijk het informatiepunt van Egmond aan Zee. Bij de Familie Bes er tegenover kunt u snel een ouderwets kaartje kopen. Maar Bes is net als de boekhandel voorzien van een ruim assortiment speelgoed, denk hierbij aan vliegers, zandspeelgoed, voetballen etc.. Bij Bes Tabak in de zelfde zaak zal Geert u voorzien van uw doosje sigaren of sigaretten.. Je kunt er zelf een blikje fris kopen.

ERC WEBDESIGN & HOSTING
Gewoon weer in huis bellen
blank
hi-10-gsmversterker

Het Pompplein

Het pompplein bevindt zich vlakbij het grootste hotel van Noord holland Het Zuiderduin.

Voorheen een kindercolonie maar in de jaren tachtig en negentig verboud tot een grandioos hotel met zwembad, bowlingbanen, restaurants en mega Pub. De vergaderzalen worden regelmatig voor grote evenementen ingezet, denk hierbij aan internationale dartwedstrijden of de halve marathon van Egmond. en Oja, u kunt in het Zuiderduin hotel ook perfect overnachten. Ook al bent u geen gast u kunt tegen betaling wel gebruik maken van alle faciliteiten van het Zuiderduin.

Het Pompplein is van oudsher het centrale Horeca punt van Egmond aan Zee en heeft enkele jaren geleden een verbouwing ondergaan.

Bij grote regenval of storm liep het regenwater (omdat het Pompplein lager ligt dan bijvoorbeeld de Voorstraat of de strandafgang) allemaal het Pompplein op. daarvoor is gekozen om onder het Pompplein een waterbak te plaatsen. (hemelwaterinfiltratie). Sindsdien blijft het Pompplein droog.