blank

De winkel aan het Pompplein 5 in Egmond aan Zee is een “clubhuis” worden voor een grote groep mensen met in min of meerdere mate overlappende passies. Het is het start- en eindpunt van gezamenlijke ritten en fietsavonturen.

Een plek waar je je snel thuis zult voelen. Een laboratorium voor fietstechniek. Een plek waar geluisterd wordt naar jouw wensen en functie altijd voorrang heeft op het uiterlijk. Waar goedkoop niet automagisch duurkoop betekent.

blank

Beach Bastards

De winkel van de Beach Bastards is gevestigd aan het Pompplein 5 centraal gelegen in Egmond aan Zee. Een fietsenwinkel waarin de sportieve fiets en het beleven van avonturen op de fiets centraal staan.

Een suggestie kost niets!

In najaar en winter ligt de focus op het strandfietsen, strandracen en geven van clinics. In voorjaar en zomer zijn de pijlen gerichtop de mountainbike, gravelbike en racefiets.

Gedurende het jaar zullen er diverse clinics en trainingen gegevens gaan worden vanuit de winkel. Wij organiseren infoavonden en trekken er met toeristen op uit. De winkel is niet zo maar een winkel maar heeft een toeristische- en recreatieve functie.

Je kunt bij ons ook terecht voor een prima kop koffie en een lekker drankje. In zomermaanden hebben wij een heerlijk terras voor de winkel. De perfecte plek om je rit af te sluiten. Jij zit aan de koffie en wij plekken de lekke band.

Hoofdkwartier Wikkit Cycles

Het merk Wikkit, bekend geworden door de strandfietsen opereert vanuit onze winkel in Egmond aan Zee. Elk model van Wikkit wordt in de winkel bedacht, getekend en met liefde en aandacht, getest, verbeterd en vervolgens produktierijp gemaakt. Wikkit is het enige merk dat echt zelf ontwerpt. De geometrie is doordacht en ontstaan vanuit jarenlange strandrace-ervaring. Wij maken de snelste strandfietsen! Wij ontwerpen fietsen speciaal vóór het strand. Wij passen géén mountainbike aan voor het strand.

Elke fiets wordt in samenspraak met de klant samengesteld en opgebouwd. Wij vinden uit, proberen, combineren en construeren.

Wikkit koopt geen frame uit een ver land en plakt daar een sticker op. Wikkit ontwerpt zelf. Kom eens langs bij ons en laat je overtuigen dat een Wikkit anders is. Daar waar anderen een beach-bike maken door met wat goocheltrucjes een mountainbike om te bouwen ontwerpt Wikkit specifiek een frame met superieure eigenschappen.

De afgebeelde Wikkit L-Niño SL in maat L is afgemonteerd met SRAM Force AXS, ROTOR Vegast crank met Inspider vermogensmeter, 9th Wave Yarrow Ninefold wielset en Dedecciai Componenten. De banden zijn van Rene Herse. Elke Wikkit is anders. Daar waar veelal kleurige exemplaren rondracen is deze lichtgewicht in heel donker groen ook een oogstrelende verschijning.

Wat maakt deze fiets en met name de geometrie zo bijzonder? Het is een lage, lange fiets met een extreem laag bottombracket en luie-balhoofshoek. Een racefiets op dikke banden, gemaakt voor off-road avonturen en een ware raket op het strand.

Service en onderhoud aan alle fietsmerken.

Koopt bij de man die ook repareren en servicen kan. Jouw sportieve fiets, maar ook jouw stadsfiets, wordt hier zorgvuldig behandeld door mensen met kennis van zaken en een schat aan koers-ervaring.

Je kunt bij ons terecht met elk merk fiets. We geven een eerlijk advies en zorgen ervoor dat je weer snel kunt genieten van je fiets.

In onze werkplaats nemen we het onderhoud van jouw fiets serieus. Want alleen met een optimaal goed onderhouden fiets ervaar je het fietsplezier pas echt.

Bij de Beach Bastards is jouw racefiets, gravelbike, mountainbike en stadsfiets op het juiste adres als het gaat om de liefde die hij nodig heeft. In onze volledig uitgeruste werkplaats kunnen we je weer vlot en-route helpen of je fiets daar waar nodig een flinke upgrade geven. Het maakt ons niet uit welk merk en of je hem nu on-line gekocht hebt of niet. Je bent welkom bij ons en we laten je graag onze passie voor de fiets voelen.

Met de kennis opgedaan tijdens jarenlang wedstrijden fietsen, winnen en het testen van alle materialen weten wij hoe we jouw materiaal passend bij jou kunnen maken.

Je komt nooit voor verrassingen te staan en weet direct waar je aan toe bent. Staat je fiets weer klaar dan ontvang je automatisch van ons een e-mailtje en sms met de melding dat je er weer op uit kunt.

blank

ADRESGEGEVENS & CONTACT BEACH BASTARDS

Bezoekadres
Pompplein 5
1931 AD
Egmond aan Zee
[email protected]
+31(0)72 711 28 04
What’s App: +31 (0) 6 8384 3909 (tijdens werktijden)

Openingstijden

Maandag: gesloten (zomermaanden geopend van 10:00 – 18:00)
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 21:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 13:00 (zomermaanden geopend van 10:00 – 17:00)