BOBBYS-Pannekoeken-egmond

Welkom bij Bobby’s 

 

Proef de onweerstaanbare smaak van traditionele Nederlandse pannenkoeken in een gezellige en sfeervolle locatie, aan de boulevard van Egmond aan Zee.

Bij Bobby’s pannenkoeken maken we elke pannenkoek met passie en vakmanschap. Wij kiezen voor de beste ingrediënten, de meest verse producten, en de echte Nederlandse pannenkoekentraditie. Onze pannenkoeken laten je genieten van de smaak en de cultuur van Nederland.

Het verhaal

Bobby’s is het resultaat van de samenwerking tussen John en Douwe Bob, twee Nederlandse iconen met een passie voor pannenkoeken. John is een gerenommeerde restaurateur die al jarenlang de Nederlandse culinaire scene domineert met zijn populaire Pannenkoeken Vallei in Den Helder. Hij is een meester in het bereiden van authentieke en heerlijke Nederlandse gerechten, waarbij hij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en versheid.

John wilde echter meer dan alleen de traditionele pannenkoeken serveren. Hij wilde een restaurant creëren dat de Nederlandse pannenkoekentraditie eerde, maar ook een moderne draai gaf. Zo ontstond het idee voor Bobby’s, waar John en Douwe Bob hun krachten bundelden om een nieuw pannenkoekenconcept te lanceren.

Douwe Bob is een bekende Nederlandse artiest die bekend staat om zijn muzikale en artistieke talent. Hij heeft een diepe liefde voor de Nederlandse cultuur en de gezelligheid van de horeca. Hij wilde een plek creëren waar mensen samen konden komen om te genieten van de Hollandse keuken, sfeer en ontspannen optredens. Hij geloofde dat eten een manier was om mensen te verbinden en om mooie momenten te beleven.

Douwe Bob en John hadden een gemeenschappelijke droom: de Nederlandse pannenkoekentraditie levend houden en deze delen met de wereld. Ze besloten om samen Bobby’s Pannenkoeken Bistro te starten, waar ze hun liefde voor Nederlandse pannenkoeken en gezelligheid konden uiten. Hun samenwerking is het hart van Bobby’s, en hun visie en inzet zijn terug te zien in elk aspect van het restaurant, waar de Nederlandse pannenkoeken muzikaal smakelijk zijn.

Douwe Bob

 

 

Boulevard 2
1931CJ, Egmond aan Zee

[email protected]

+31 (0)72 202 9726

 

Openingstijden

 

Maandag

gesloten

Dinsdag

gesloten

Woensdag

10:00 – 22:00

Donderdag

10:00 – 22:00

Vrijdag

10:00 – 22:00

Zaterdag

10:00 – 22:00

Zondag

10:00 – 22:00