Kerstmarkt terug in Bergen op 11 december

Wanneer

11 december 2022    
11:00 - 18:00

Waar

Rotary Club Bergen
Breelaan 19, Bergen, 1861 GC , Noord Holland

Evenement type

BERGEN – De Kerstmarkt Bergen, die de afgelopen twee jaar vanwege corona niet plaatshad, is volgende maand weer te vinden, namelijk op 11 december rond de Ruïnekerk in Bergen.

De organisator hiervan is Rotary Club Bergen. “Het doel is geld op te halen voor het onderhoud van de Ruïnekerk en Stichting het Vergeten Kind. En natuurlijk willen we een goed evenement neerzetten voor de gemeenschap in Bergen.”

“Rondstruinen op het terrein met een glühwein of warme choco in de hand, dat is de bedoeling”, benadrukt de organisatie die er overduidelijk zelf ook veel zin in heeft. De organisatie benadrukt daarbij dat een Kerstmarkt niet mogelijk is zonder standhouders en sponsors.

‘Nog ruimte voor standhouders’

“Ieder jaar is de sfeer fantastisch, dit mede dankzij de enthousiaste kraamhouders. Daarom roepen wij standhouders op om zich te melden via de button op onze website.”

“Er zijn al veel kramen bezet, maar er is nog ruimte voor enkele kramen. Hoe leuk is het goede doelen te steunen door verkopen en ondertussen te genieten van een mooie dag?”

Sponsors kunnen op verschillende manieren de kerstmarkt en de goede doelen ondersteunen. “Met kleine en grote budgetten kan het verschil gemaakt worden.”