Hemelpop !!! bij Joeb

Wanneer

18 mei 2023    
20:00 - 23:45

Waar

Egmond Binnen
Kerkplein, Egmond binnen, Bergen, Noord Holland

Evenement type

Of er nog wat met Hemelvaart te doen is? Naar Joeb natuurlijk! Donderdag 18 mei hebben we een drietal leuke bands op de rol staan. Een avondje stevige rock!

Joeb. Entree=gratis!

𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸𝘁𝗵𝗼𝗿𝗻
Blackthorn is al bij elkaar sinds 1994! Tussen 1996 en 2007 brengt de band verschillende albums met eigen werk uit met regionaal succes. Hierna richten ze zich op het vertolken van herkenbare covers tussen de jaren 80 en nu, veelal in een stevige rock-versie met een bite. Met jarenlange muzikale ervaring en samenspel tussen de bandleden, is Blackthorn een band van wilskracht, originaliteit, maar met liefde voor goede rockmuziek met POWER!

𝗡𝗼𝗺𝗮𝗻𝘀𝗹𝗮𝗻𝗱
Nomansland is een progressieve pubrock band opgericht in 1998 te Alkmaar. Sinds 2019 in de huidige bezetting, met een ander geluid dan voor die tijd. De muziek is een mengeling van vele rockstijlen en bevat elementen van prog, wave, funk, blues, grunge en hardrock.

𝗦𝗼𝗹𝗶𝗱 𝗦𝘁𝗮𝘁𝗲
Solid State is een rock/metal cover band uit de regio Alkmaar met een breed scala aan invloeden binnen het genre: o.a. Motorhead, Black Sabbath, Red Fang en Orange Goblin zijn onderdeel van hun setlist.
Donderdag 18 mei vanaf 20:00 uur in Joeb. Entree=gratis!