Gezelligheid en muziek op het Pompplein

In de zomermaanden is er op zondagavond het “Loop naar pomp festival”. Verschillende bands, zangers en zangeressen maken hun opwachting op het Pompplein en in de cafés van Egmond aan Zee waar u als toeschouwer onder het genot van een hapje of drankje bij de omliggende horecagelegenheden van kunt genieten.

Rock,pop, blues, mediterraan, nederlands, korps, koren en wat al niet meer! loop-naar-de-pomp-egmond-3

Het is weer feest op het Pompplein in Egmond aan Zee en ons motto :
In Egmond aan Zee schijnt altijd de zon helpt daar zeker aan mee.
We beginnen het festijn rond april. Dan loopt er door het dorp een dixieland band The Upmates. en kunt u daar swingend achter aan. Daarna op het Pompplein genieten van ons eigen koor uit Egmond de Skarrebekken. Lekker mee zingen mag! In juni hebben wij natuurlijk de grote kermis die altijd afscheid neemt met een spectaculair vuurwerk.

Egmond op z’n Goois en Egmond gooit de trossen los.

Natuurlijk ontbreken The Sting en Memphis niet. Dit zijn twee cover bands die ieder jaar terug komen. En dat doen zij graag. De sfeer en het contact met hun eigen dorpsgenoten staan garant voor een avond sfeer en rock op het plein.

In deze maanden is er ook Koor en Korps festival. Dan kunt u weer genieten van een scala optredens van diverse soorten muziek. Dit evenement is op vrijdag gepland.

The Sting