Zoek en boek een artiest bij CAT International

Cat is al 40 jaar uw booking & management agency

CAT International kan elke uitdaging aan…van idee tot uitvoering, van het boeken van artiesten tot de realisatie van internationale tours en van de ontwikkeling van concept tot (uw) totaalevenement

Dini Maagdenberg

CAT International booking & management agency

Professionele Full-Service organisatie

Kwaliteit, Creativiteit en Klantgerichtheid zijn de pijlers waarop CAT International hun bedrijf hebben kunnen realiseren. Het portfolio aan klanten en contacten laat dan ook geen ruimte meer voor verbeelding.

Dini Maagdenberg

CAT International booking & management agency

Professionele cover of tributebands

Bent u op zoek naar een professionele cover band zoals New Amen corner (UK) of Papa de Grazi (NL) of een tributeband met Internationale furore zoals KillerQueen of een bekende show band uit de UK  “Johnny Warman’s Magic Bus” . CAT International heeft de connecties en kennis om deze bands voor u te boeken.

Bekende artiesten of acts

Een nationale en internationale bekende artiest voor u boeken is voor CAT geen probleem. Artiesten & acts zoals Bonnie Tyler, Tony Christie, Andre Hazes Jr. of Derek Forbes (Ex Simple Minds) met The Dark. Ook de internationale bekende  tribute acts zoals Ed Sheeran Experience,  Spicey Girls of Totally Tina en heel veel anderen.

Package Deals of Mix & Match

We stellen samen indien gewenst met de artiesten en u “Package Deals” samen. Er wordt dan een selectie van bands en/of artiesten samengesteld die op uw evenement avondvullend optreden. Mix & match Denk hierbij aan bijv. de vijf meiden van de Spicey Girls welke ook als solo artiest Katy Perry of Madonna kunnen brengen.

blank

Bekijk onze website:

www.Catinternational.nl

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55

of

+31 (0)653130823

Dongenseweg 145
5047 SE Tilburg

Email: [email protected]