blank

Alice en Albert heten u van harte welkom in hun gezellige, authentieke Italiaanse restaurant Angelo’s, gelegen in het centrum van Egmond aan Zee. Zij nodigen u graag uit om zelf eens te komen proeven van hun smaakvolle en vers bereide Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Angelos-restaurant

 Ons in het centrum van Egmond aan Zee gelegen authentiek Italiaans restaurant. Bij Angelo’s kunt u genieten van de echte Italiaanse keuken, met en moderne twist. De gerechten worden bereid met passie en de beste kwaliteitsproducten.

Inrichting en capaciteit- De inrichting van Angelo’s is schitterend. Enerzijds modern maar toch klassiek en zeker sfeervol. De Italiaanse architecten en interieur designers hebben zich van hun beste kant laten zien. De uniek handgemaakte kroonluchter, marmeren bar en vloeren, de glanzende muurbedekking met houtnerf gecombineerd met rode banken en ebbenhouten muren met mooie doorkijkjes naar de moderne open keuken geven het restaurant een warme uitstraling. Angelo’s biedt binnen plaats voor 90 gasten en op ons verwarmde terras zijn 16 tafels beschikbaar met 64 zitplaatsen. 

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een tafel in ons restaurant, reserveer dan tijdig. Als u het online formulier invult, bevestigen wij vervolgens de reservering per email of telefonisch. Tijdens de zomermaanden is het zeer aan te raden om minimaal 1 dag van tevoren te boeken. Na 20:30 uur zijn er vaak weer plaatsen beschikbaar! 

angelos-egmond

Verleden en tegenwoordige tijd

Pompplein 3 Egmond aan Zee (Angelo's Restaurant)
Pompplein 3 Egmond aan Zee (Slijterij de Pomp)

 

Alice haar ouders Wil en Willem Reemst waren voordat Gianni Alecci in 1976 de eigenaar van Pompplein 3 werd, de uitbaters. Alice haar broer Erik is hier zelfs geboren. Alice, Ab en hun 4 kinderen hebben z’n 7 jaar in Australië gewoond maar zijn inmiddels alweer meer dan 10 jaar terug in Egmond.

Alice gaf voordat ze Angelo’s overnam trainingen voor het slijtersvakdiploma waar haar liefde voor goede wijnen van pas kwam. De wijnen op de kaart van Angelo’s zijn dan ook van hoge kwaliteit en Alice kan met haar zeer uitgebreide drankenkennis u dan ook perfect adviseren.

 

Angelo’s Restaurant

Pompplein 3
1931 AD Egmond aan zee

Telefoon: 072 743 1422

Website: Angelo-Egmond.nl[/vc_column_text][vc_column_text]Bent u benieuwd geworden naar onze keuken?

U kunt bij ons reserveren middels ons reserveringsformulier

Telefonisch reserveren op  nummer
072 743 1422

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Angelo’s!
Alice en Albert

 

Onze openingstijden:

 

1 april t.m 31 oktober
7 dagen van 10.30 tot 22.00 uur

1 november t.m 31 maart
wo, do, vr. 16.30 tot 21.30 uur

zaterdag en zondag 12.00 tot 21.30 uur
(in schoolvakanties 7 dagen)