Nieuwe website mobiele signaalversterkers

Sinds vandaag is de nieuwe website https://gsmversterkers.nl online. En we zijn er trots op mogen we zeggen. Na meer dan 150 uur bedenken, verzinnen, ontwikkelen, testen en deals maken met leveranciers konden we media december 2016 langzaam beginnen met de look en feel van de huidige site en de invulling ervan.

De website is een WordPress Woocommerce Webwinkel met dus Boosters, Repeaters, GSM versterkers welke 2G, 3G en 4G banden ondersteunen al dan niet in Singleband 2G, Dualband 2G+3G, Triband 2G+3G alle providers of Vijfband 2G+3G+4G voor alle providers oplossingen. Bij deze meerdere frequentieband versterkers worden er dus meerdere banden tegelijk versterkt zodat bij overschakeling van uw telefoon naar een hogere band de versterker ook dat signaal gewoon versterkt.

Officieel Dealerschap

hiboost-premium-supplier-dealer-distributeurMet hiboost-gsmversterkers.nl zijn we vanaf nu officieel Premium Dealer van Hiboost Repeaters en Boosters. De boosters zelf worden via het HiBoost Depot in Duitland direct naar de klanten verstuurd en bij problemen assisteren zijn direct en via korte lijnen. Voorheen importeerden wij de MR Gsmversterkers voornamelijk zelf uit China maar dit gaf bij calamiteiten nog wel eens problemen voor ons. Wij moesten dan soms kosteloos de Repeater vervangen en China verving wel maar zonder de 60 dollar verzendkosten.

Dit behoord nu allemaal tot het verleden. Huaptec Europe levert binnen 5 dagen en bij problemen ruilen ze direct om tijdens de 2 jarige garantie periode. De digitale versterkers hebben een display die precies verteld wat het ontvangt signaal de frequentie en de band is welke hij op dat moment aan het verbeteren is. Bij problemen geeft hij het aan en verschijnt er een rood lampje op de booster..

Welke type heeft u nodig

Welke type mobiele telefoon versterker voor uw woning of kantoor het meeste geschikt is ligt aan het type signaal en de oppervlakte in vierkante meters van de ruimte(s) waar u verbinding wilt hebben met de zendmast.

Onze gsm versterkers zijn geschikt voor spraak-verbindingen van KPN en Vodafone (900Mhz) en/of spraakverbindingen van T-Mobile (1800Mhz), tegelijk met dataverbindingen op 3G (2100Mhz) of op 4G welke data zend en ontvangt op 800 of 2600Mhz. Verder is het mogelijk om meerdere binnenantennes via een splitter te verbinden met een enkele signaalversterker zo dat indien gewenst er meerdere verdiepingen met hun eigen binnenantenne kunnen worden voorzien. Wij hebben indien uw dit nodig heeft een 2 tal uitbreidingsets samengesteld om de keuze makkelijker te maken als u dit wilt.

HiBoost Hi20-EWWaarom kiezen voor een Dualband, Triband of Vijfband mobiele signaalversterker

Als er bijvoorbeeld in uw gebouw een slecht mobiel signaal is. En u ziet op uw telefoon bijvoorbeeld 2G of E staan kan er in een andere ruimte of gedeelte van uw gebouw 3G of zelfs 4G in uw display komen te staan. Indien u kiest voor een single band versterker welke dus alleen geschikt is voor 2G en de frequentieband wisselt naar 3G of 4G heeft u dus een meerdere netwerk band (Dualband, Triband of Vijfband) versterker nodig.

De reden hiervan is dat als er ook maar een klein beetje 3G of 4G signaal aanwezig is, zal bij gebruik van een 2G GSM versterker een mobiel toestel toch de neiging hebben om over te schakelen van een goed 2G signaal naar een slecht 3G of 4G signaal. Met als gevolg dat er wordt  gebeld via een zwak 3G of 4G netwerk (met slecht bereik) in plaats van het 2G signaal met een goed bereik.

Heeft u vragen over welk type signaal versterker u nodig heeft of wilt u een telefonisch verkoper spreken neem dan contact op tijdens kantooruren met het nummer vermeld onder contact. Onze verkopers kunnen de meeste vragen direct beantwoorden en u helpen de juiste versterker te kiezen.