Kustpark Egmond aan Zee van Roompot is een familiepark bij uitstek. Jong en oud beleven hier de vakantie van hun leven. Hieronder vind je vijf redenen waarom Parkvakanties (dé expert in vakantieparken in Nederland) dit bungalowpark van harte kan aanbevelen.

1. Vanuit je bed ben je binnen no-time bij zee

Je wordt wakker gemaakt door de kids die staan te springen om meteen naar het strand te gaan. Terwijl de meeuwen overvliegen, sla je de dekens aan de kant, want reken maar dat je zelf ook enthousiast wordt van het strand. Bak samen zandtaartjes, spring over de golfjes in de branding en maak lange wandelingen langs het water en over de gezellige boulevard. Uiteraard dien je de strandregels in acht te houden.

Niet alleen het strand en de zee heb je binnen handbereik overigens. Ook hotspots als de kaasmarkt in Alkmaar en de gezellige plekken Hoorn en Haarlem vind je vlakbij.

2. Je kids spelen dag in dag uit

De omgeving van Kustpark Egmond aan Zee is waanzinnig. Maar ook op het park hoef je je niet te vervelen. De binnen- en buitenspeeltuin, het animatieprogramma, de kinderopvang en de Koos Kids Club staan garant voor dolle speelpret. Daarnaast is er een tafeltennistafel, een jeu-de-boules-baan en een kinderbad te vinden. Met recht kunnen we zeggen dat dit vakantiepark uitermate kindvriendelijk is. En als de kleintjes het naar hun zin hebben, hebben paps en mams dat ook.

3. Het eten is er verrukkelijk

Kustpark Egmond aan Zee beschikt over een à la carte Restaurant, een eetcafé en een snackbar. Na een dag vol avontuur in de buitenlucht geniet je op deze plekken van een smakelijke maaltijd. Maar echt, ook hier word je op je wenken bediend en kom je niets tekort!

4. Je huisdier is van harte welkom

Wie gehecht is aan zijn huisdier zal het beamen: een vakantie voelt toch completer als je trouwe viervoeter mee gaat. Dat extra gevoel van thuiskomen, samen eropuit trekken en de vrijheid ervaren, is fantastisch. Geef bij het boeken van je vakantie duidelijk aan dat je huisdier meekomt, zodat je een speciaal verblijf krijgt toegekend waar huisdieren welkom zijn.

5. Je slaapt in een riante chalet

Kustpark Egmond aan Zee telt zes typen chalets. Alle stulpjes geven je direct een ultiem vakantiegevoel. Het is een fijn buitenhuisje wat van binnen van alle gemakken voorzien is. Naast huisdier-vriendelijke chalets zijn er tevens pareltjes die speciaal geschikt zijn voor kinderen. Die chalets hebben bijvoorbeeld extra kindermeubilair binnen en een zandbak buiten. Met vier tot zes personen per accommodatie ga je een onvergetelijke, zorgeloze tijd weg tegemoet op deze plek.

Voor als je dat nog niet gedaan had, neem snel een kijkje!