Waarom Bitmymoney?

Voor Egmondonline is één van de belangrijkste reden dat Bitmymoney een Nederlands bedrijf is en je dus bij hulp of problemen hun gewoon vragen kunt stellen en ze bereikbaar zijn.

Bitcoins kopen doe je het eenvoudigst bij Bitmymoney. Je koopt bitcoins met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoinrekening.

Je kunt net zo makkelijk weer verkopen uit je cryptorekening. Op elk moment kun je je bitcoins, ethers en litecoins verkopen in ruil voor euro’s op je bankrekening.

Jouw rekening

Zonder omkijken Bitcoin, Ethereum en Litecoin bezitten. De gratis cryptorekening van Bitmymoney is als een online betaalrekening, voor jouw crypto. Vanuit deze rekening kun je cryptocurrency kopen, verkopen of laten staan voor lange tijd. Je kunt je bitcoins, ethers en litecoins ook doorsturen naar een vriend, via e-mail. Bitmymoney maakt het makkelijk om online te betalen met bitcoins.

Belasting kan van toepassing zijn op je bezit in cryptocurrencies. Je Bitcoinrekening helpt je bij je belastingaangifte.

Bitmymoney is betrouwbaar

Bitmymoney is een bedrijf dat je kunt vertrouwen. Sinds 2013 leveren we blockchain diensten. Onze support is bereikbaar via chat, e-mail en telefoon.
Chat met ons tijdens kantoortijden.

Doe mee met onze Ask Me Anything (AMA), en stel je vragen over cryptocurrencies en jouw Bitcoinrekening.

Zoals gezegd door Egmondonline en op de site van bitmymoney zijn hun een Nederlands bedrijf (Den Haag).

Bitcoin kent veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de euro. Het grootste voordeel van de digitale munt is dat het de landsgrenzen overstijgt. Een betaling naar Amsterdam is net zo snel als een betaling naar Amerika. Bitcoin wordt niet vertraagd door banknetwerken. Het is een internationaal betaalmiddel dat op alle plekken waar je beschikken over internet hebt werkt. 

Als betaalmiddel kun je ook Ether en Litecoin gebruiken. Je kunt hier informatie terugvinden over Bitcoin, informatie over Ether en informatie over Litecoin.

Waarom Bitcoin

 • Verstuur je geld over de hele wereld
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar
 • Staat open voor iedereen
 • Niet te vervalsen of bij te drukken

Klik op de banner om direct gratis een rekening te maken bij het Nederlandse bedrijf wat door een Egmonder is ontwikkeld.

Daarnaast heb je bij Bitcoin, Ethereum en Litecoin geen tussenpersonen, maar is er een directe transactie tussen jou tot de persoon (p2p). Dit maakt de transactie sneller. Er zijn geen banken of andere tussenpersonen die een transactie vertragen. Een bitcointransactie is vergelijkbaar met e-mail: de bitcoins worden direct overgemaakt, ook als beide personen zich in andere landen bevinden of wanneer het bancaire netwerk stil ligt op feestdagen en in het weekeinde.

Bitcoin werkt 7 x 24 uur.

Een transactie zonder tussenpersoon betekent dat niemand jouw betaling kan tegenhouden. Daardoor zijn crypto valuta vrij van politiek.

Bij een bank betaal je voor je betaalrekening. Het openen van een rekening bij Bitmymoney is daarentegen geheel gratis. Je kunt direct voor een klein bedrag kopen en je begint aan het bouwen van je portfolio. 

Waarom Bitmymoney  

 • Laagdrempelig: al vanaf 10 euro
 • Vanaf 2013 makkelijk bitcoins, ethers en litecoins kopen met iDEAL
 • Elke twee-weken live op Youtube om jouw vragen te beantwoorden
 • Veilig bitcoins, ethers en litecoins bewaren
 • Gratis een rekening openen

Bitcoin: wereldwijd digitaal geld

Bitcoin is volledig digitaal geld. Het werkt via internet, kent geen landsgrenzen en is bij internationale betalingen net zo snel als e-mail. Veel mensen hebben van Bitcoin gehoord, maar weten niet hoe het precies werkt. Dit leggen wij uit op deze pagina.

Wat moet je weten voordat je met bitcoins begint

Hoewel bitcoins vaak als gewoon geld worden gebruikt, zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen euro’s en bitcoins.

Bitcoins bestaan alleen digitaal: ze worden niet uitgegeven door een centrale bank en er is daardoor ook geen staat die de waarde bepaalt. Bitcoin is een financiële innovatie die de macht over geld teruggeeft aan de gebruikers.

In dit filmpje leggen we uit wat je moet weten voordat je bitcoins koopt.  

Bekijk de video’s dan snap je direct hoe het allemaal werkt!

 

De voordelen van Bitcoin en Bitmymoney

Bitcoin kent veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de euro. Het grootste voordeel van de digitale munt is dat het de landsgrenzen overstijgt. Een betaling naar Amsterdam is net zo snel als een betaling naar Amerika. Bitcoin wordt niet vertraagd door banknetwerken. Het is een internationaal betaalmiddel dat op alle plekken waar je beschikken over internet hebt werkt.

Daarnaast heb je bij Bitcoin geen tussenpersonen, maar is er een directe transactie tussen jou tot de persoon (p2p). Dit maakt de transactie sneller. Er zijn geen banken of andere tussenpersonen die een transactie vertragen. Een bitcointransactie is vergelijkbaar met e-mail: de bitcoins worden direct overgemaakt, ook als beide personen zich in andere landen bevinden of wanneer het bancaire netwerk stil ligt op feestdagen en in het weekeinde. Bitcoin werkt 7 x 24 uur.

Een transactie zonder tussenpersoon betekent dat niemand jouw betaling kan tegenhouden. Daardoor is Bitcoin vrij van politiek.

Open gratis een rekening en download de app.

Bitmymoney heeft een gratis App die als je een rekening hebt geopend direct kunt koppelen met je smaprtphone of tablet.

Het voordeel is naast een live overzicht van de waarde van jou digitale geld ook direct kunt kopen en verkopen via de APP. Op die manier kunt je snel handelen als bijvoorbeeld BITCOIN opeens snel stijgt.  

blank

De risico’s van Bitcoin

Waardedaling

Het bezitten van digitaal geld zoals bitcoins brengt risico’s met zich mee. Het is een gegeven dat de waarde fluctueert. Een risico is dat de waarde daalt; je hebt geen 100% garantie op je vermogen. Dit risico is van toepassing op alle valuta. Zo daalde de euro eind 2014 met 25% in waarde ten opzichte van de dollar. Een ander voorbeeld is de Argentijnse peso: deze valuta is zoveel in waarde gedaald, dat het inmiddels bijna niets meer waard is.

Bij Bitcoin is dit risico ook aanwezig. Bitcoin wordt namelijk niet beschermd door een centrale bank of overheid. Dit betekent ook dat er geen centrale bank is die onbeperkt bitcoins bij kan drukken, zoals wel gebeurt bij de euro en dollar. Bitcoin is daardoor schaars. En als het veel gebruikt wordt, kan het flink in waarde stijgen, waardoor je geld juist meer waard wordt. 

Diefstal en Hackers

Sommige mensen zijn bang dat het digitale systeem gevoelig is voor hackers. In de pers is daar behoorlijk aandacht aan besteed. In werkelijkheid is het sinds de start in 2009 niemand gelukt om slimmer te zijn dan het Bitcoin protocol. Het systeem is waterdicht.

Waarom dan toch nieuwsberichten over gestolen bitcoins? In al die gevallen is er sprake geweest van een menselijk fout, waarbij bitcoins werden buitgemaakt. Dan betrof het een oplichter die mensen in bitcoins liet investeren of een computervirus dat bitcoins wegsluisde van de computer van een nietsvermoedende gebruiker. Uitermate vervelend en verwerpelijk, maar niks nieuws. Dit kan ook bij internetbankieren gebeuren. De Nederlandse banken waarschuwen gebruikers al jaren via reclame tegen dit zogenaamde ‘phising’, waarbij een oplichter probeert van jouw bankrekening geld te versturen. Daarom is het van groot belang dat je altijd zelf alert moet blijven: installeer geen bestanden die je via e-mail binnen krijgt, ook niet op je mobiele telefoon. Verstrek daarnaast geen informatie over je wacthwoord of pincode via de telefoon.

Een ander risico is dat mensen Bitcoin misbruiken door oplichting. Let op bij investeringsvoorstellen met of via Bitcoin. Hier geldt het algemene advies voor alle investeringsvoorstellen “als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het meestal ook”. Raadpleeg bij twijfel altijd een derde en stuur een link van de site naar [email protected]. De beveiliging bij Bitmymoney bestaat uit een scala aan maatregelen. Zo slaan we 95% van de klanttegoeden offline op, buiten bereik van hackers.

Contact

Een makkelijke, veilige rekening voor je bitcoins, dat is Bitmymoney.

Bitmymoney zorgt ervoor dat jouw Bitcoin, Ether en Litecoin veilig worden opgeslagen.  

Veel gestelde vragen

Je kunt antwoorden op je vragen over de Bitmymoney rekening, over toegang en limieten, over veiligheid en spreiden van risico’s, over kosten vinden op hun website.

Je kunt antwoorden op je vragen over Bitcoin, over kopen en verkopen, over versturen, over belasting vinden op hun website 

E-mail

Je kunt ons bereiken voor vragen door een mail te sturen naar [email protected]. Wij streven ernaar om e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Chat

Je kunt ons bereiken op de chat tussen 9.00 en 17.00 van maandag tot vrijdag. Je hoeft hiervoor niet ingelogd te zijn.

blank

VBNL – Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland

Bitmymoney is een van de oprichters van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland. Een goed imago, betrouwbaarheid en vertrouwen zijn belangrijke basisvoorwaarden voor een professionele en succesvolle bitcoinsector. De Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland hecht daarom groot belang aan de handhaving en versterking van de reputatie en integriteit van de bij haar aangesloten bedrijven.

Het doel van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland is het bewaken van de kwaliteit van de aangesloten Bitcoinbedrijven in Nederland door het bevorderen van zelfregulering en het voorkomen en bestrijden van Bitcoin gerelateerde fraude.

De vereniging is sinds 2014 actief en biedt overheden en andere instellingen een aanspreekpunt.

Nodig je vrienden uit bij Bitmymoney

Klanten van Bitmymoney die andere gebruikers aanbrengen, die ook gaan kopen bij Bitmymoney, krijgen daar een vergoeding voor. Deze nieuwe gebruikers kunnen zich registreren met jouw persoonlijke link, waarin jouw persoonlijke code zit verwerkt.

Beloning voor nieuwe klanten

Voor elke nieuwe klant, nadat deze voor 100 euro heeft gekocht bij Bitmymoney ontvang je in jouw Bitmymoney account:

 • Euro 2,50 voor elke nieuwe gebruiker, uitgekeerd in Bitcoin
 • 0,25% van elke aan- en verkoop van een door jou aangebrachte klant