NIEUW!

PUZZELPROEVERIJ

bij Angelos op het Pompplein in Egmond aan Zee

 

Gezellig met vrienden, collega’s of familie genieten van een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke ronde, een escaperoom achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je volgende gang vrij te spelen! Het enige wat je nodig hebt, is een telefoon met voldoende batterij, je parate kennis en wat vrienden.

Het concept

Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden, mensen vinden het leuk om puzzels/raadsels op te lossen in groepsverband. Dineren hoort vaak ook bij een uitje, dus daarom heb ik deze 2 zaken gecombineerd in de vorm van “Puzzel Proeverijen”. Het is een lunch of diner in de vorm van meerdere gangen waarbij iedere gang wordt voorafgegaan met een puzzel die opgelost moet worden voordat je je eten krijgt. De invulling van het eten wordt door iedere restauranthouder zelf bedacht en gepubliceerd op deze website. Daarbij is de culinaire keuze reuze.

De puzzels

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Alle puzzels zijn door ons verzonnen en met de hand gemaakt. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als gangen. Je hebt alleen een smartphone nodig om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en  wordt de tijd digitaal bijgehouden.  De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt. Alle puzzelseries hebben een Letter, bijvoorbeeld serie A. Deze serie A is bij alle restaurants hetzelfde. Heb je deze al gehad, kies bij het reserveren voor een andere letter.

Reserveren bij Italiaans restaurant Angelo’s op het Pompplein in Egmond (angelos-egmond.nl)

Groetjes, Team Angelo’s

 

 

Op het Pompplein in Egmond aan Zee