Bovenstaande weergave geeft elke 10 seconden een andere live webcam in Egmond en Bergen aan zee weer

Egmond aan Zee is een pittoresk kustdorp gelegen aan de Noordzeekust van Nederland. Het dorp is vooral bekend vanwege zijn prachtige stranden en de duinen. Deze stranden worden drukbezocht door toeristen van over de hele wereld, die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak in een prachtige omgeving.

Om een beeld te geven van de prachtige locaties die Egmond aan Zee te bieden heeft, zijn er verschillende webcams geïnstalleerd op diverse locaties in het dorp. Deze webcams geven een unieke kijk op de omgeving en laten zien wat er allemaal te beleven is in en rondom het dorp.

Een van de webcams staat gericht op het Pompplein en/of horecaplein. Dit plein is het bruisende hart van Egmond aan Zee en is een populaire plek voor toeristen en lokale bewoners om te genieten van een drankje op het terras of om te genieten van een hapje eten bij een van de vele restaurants.

Een andere webcam staat op de strandafgang en roteert naar het centrum. Deze webcam laat de prachtige omgeving van Egmond aan Zee zien en geeft een unieke blik op de duinen en het strand. Op deze locatie zijn ook veel activiteiten te vinden, zoals fiets- en wandelroutes, watersporten en strandtenten.

Bij het strandpaviljoen Bad Egmond staat nog een webcam. Dit strandpaviljoen is een populaire plek om te ontspannen en te genieten van de zon, zee en het strand. De webcam geeft een unieke blik op deze prachtige locatie en laat zien hoeveel er te beleven is in en rondom het paviljoen.

Een andere webcam staat op de boulevard noord bij Hotel Golfzang. Deze webcam biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee en de omgeving van Egmond aan Zee. Op deze locatie zijn ook veel activiteiten te vinden, zoals het bezoeken van het museum, het nemen van een duik in het zwembad en het ontdekken van de vele winkels en restaurants in de buurt.

Tot slot is er nog een webcam bij Strandpaviljoen Nautilus. Dit is een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak aan het strand. De webcam biedt een unieke blik op deze prachtige locatie en laat zien hoeveel er te beleven is in en rondom het paviljoen.

Beter GSM signaal met een HIBOOST GSM Versterker

Als u op zoek bent naar een vakantiebestemming of een dagje weg, is Egmond aan Zee zeker de moeite waard om te bezoeken. De prachtige stranden, de duinen en de vele activiteiten maken dit dorp tot een ideale plek voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoon even lekker wilt uitwaaien, Egmond aan Zee heeft voor iedereen iets te bieden. Kom en geniet van de unieke sfeer en de prachtige omgeving van dit mooie kustdorp.