EGMOND SEA – Ogni primo giovedì del mese si tiene un giro in bicicletta da Postaanzee di circa 25 chilometro. Il volontario Reijnoud de Haan spegne il bellissimo giro in bicicletta a una velocità di 15 chilometri all'ora. Iedereen is van harte welkom met fiets of E-Bike.

Neem zelf een duinkaart mee en drinken voor onderweg. Halverwege is er een korte pauze. Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd en aanmelding is niet nodig. Ga gezellig mee!

Verzamelen bij Postaanzee, Voorstraat 82a, Egmond aan Zee, se 13.15 ora. De eerste fietsroute is donderdag 1 settembre.

Mercato del libro a Postaanzee

Boekenliefhebbers opgelet: Iedere eerste vrijdag van de maand is er een boekenmarkt in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat. Er wordt een wisselend aanbod van boeken aangeboden. Bent u op zoek naar juist dat ene boek? Of naar een herinnering uit lang vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Zie je niet wat je zoekt? Vraag er gerust naar bij de vrijwilligers. Boeken kosten € 1,- per stuk en 3 voor € 2,50. Bijzondere boeken zijn duurder, maar onderhandelen kan altijd. Er is meer op voorraad dan er wordt aangeboden en de vrijwilligers zijn je graag van dienst.

Ook worden er handgemaakte kaarten te koop aangeboden. Met de verkoop van de boeken en kaarten steun je de activiteiten van PostaanZee. De eerstvolgende markt is vrijdag 2 Settembre di 13.30 a 16.00 ora. Postaanzee Voorstraat 82a Egmond aan Zee