Sportwedden in Egmond aan Zee

De mooie badplaats Egmond aan Zee is een geliefde plaats voor prachtige strandwandelingen, activiteiten in de natuur, shoppen en heerlijk eten en drinken. Naast dit rustgevende imago, zal je als liefhebber van sportweddenschappen dit najaar waarschijnlijk volop kunnen genieten.

Dankzij nieuwe veranderingen in de wet, wordt het legaal om vanuit Nederland te wedden bij online bookmakers. Vanaf 1 oktober 2021 verwachten we, dat de eerste websites gelegaliseerd worden met een Nederlandse gok licentie. Dan zal het mogelijk worden om in te zetten op diverse sportwedstrijden naar keuze.

Hoe werkt het online wedden bij een bookmaker?

Door een online bookmaker te bezoeken nadat deze een Nederlandse licentie ontvangt, krijg je naar verwachting de kans om een extra dimensie toe te voegen aan je favoriete sportwedstrijden. Wanneer je graag naar bijvoorbeeld voetbal kijkt op tv en wellicht zelfs fan bent van een team, zou je het wellicht leuk vinden om een gokje te wagen door een weddenschap aan te gaan.

Op de website van een bookmaker kun je alle voetbalweddenshapen vinden die er worden aangeboden. Op basis van kansberekeningen zullen er quoteringen (odds) beschikbaar zijn. Er kunnen verschillende spelelementen zijn waar odds voor worden aangeboden. Zo kun je denken aan de einduitslag van een wedstrijd, maar ook op prestaties van individuele spelers/teams of het aantal doelpunten. Ook zou je een handicap kunnen toevoegen waardoor de wedstrijd niet op gelijke voet gestart wordt en nog veel meer.