Fietsen aan zee

Er is niets zo mooi als het fietsen door de duinen in een provincie aan de zee. Vaak kun je hier lekker uitwaaien en genieten van de natuur. Ook heb je een nieuwe omgeving waar je nog nooit eerder bent geweest. Het is een mooie manier om in verbinding met de natuur te komen. Ook zul je tijdens de fietstochten verschillende heides zien die er natuurlijk prachtig bij staan. Daarnaast kun je ook nog eens offroad gaan fietsen wat vooral voor de jeugd heel leuk is. Natuurlijk wil je hier een weekendje of langer verblijven. Ga daarom vooraf op zoek naar een hotel aan zee aanbieding. Hiermee kun je veel geld besparen en lekker lang genieten van de mooie omgeving.

Vakantie en fietstochten in Egmond

Het strand en de duinen van Egmond horen bij de mooiste plekken van Nederland waar we heen kunnen gaan. Het is een natuurrijke omgeving waar je lekker even uit kunt waaien of een leuke fietstocht kunt maken. Binnen de 3 Egmonden zijn veel fietsroutes te vinden op verharde en onverharde wegen. Wel moet je vroeg opstaan om op de onverharde wegen te mogen fietsen. Meestal zijn deze slechts tot 10:30 geopend voor fietsers. Mocht het anders zijn dan vermelden ze dit met borden langs het pad. Zo weet je precies waar je aan toe bent en waar je overal kunt fietsen. Natuurlijk kun je ook de combi maken van fietsen en lopen. Er is namelijk veel wandelgebied aanwezig waar je ook even tot rust kunt komen.

Goedkoop overnachten in de buurt

In een hotel bij zee in de buurt van Egmond kun je heerlijk en luxe overnachten. Er zijn diverse hotels in de omgeving waarbij je terecht kunt. Afhankelijk van de mate van luxe die je wilt en hoe dichtbij je bij Egmond wil zitten kun je zelf kiezen. Zo zijn er suites die van wellness voorzien zijn zodat je na een lange fietstocht lekker kunt ontspannen. Ook vind je suites met verschillende ruimtes daarin. Dit zorgt ervoor dat je rustig kunt werken, maar toch ook weer op je gemak kunt slapen. Deze hotels zijn ook aantal keer per jaar gigantisch goedkoop. Houd de website van de aanbieder in de gaten om te profiteren van een leuke korting.

Dit is waarom mensen kiezen voor Egmond

Egmond aan Zee is een bestemming die populair is onder de volwassenen en jongeren. Er is genoeg in de omgeving te beleven voor alle leeftijden. Zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met het lokale volk die je veel te vertellen hebben over de visserij. Echter zijn ook leuke lokale restaurants waar je kunt genieten van heerlijke specialiteiten. Ben je niet moe te krijgen dan zit het ook nog eens boordevol met cafés waar je lekker na kunt borrelen. En vervolgens ga je natuurlijk naar het luxe hotel om heerlijk te slapen. Zo kun je jezelf weer opladen voor de volgende dag. Wellicht dat je dan kiest voor de natuurwandeling of een heerlijke fietstocht.