Dankzij prachtige stranden en duinen staat Egmond op de kaart als een van de mooiste plekjes in Nederland. Toch valt er daarnaast nog heel veel te beleven in het pittoreske dorpje in Noord-Holland.

Horeca en gastvrijheid

Het hele jaar door kun je in Egmond culinair genieten. De vele leuke restaurantjes en strandpaviljoens met zeezicht is het een heerlijke plek om te genieten van vers bereide maaltijden en drankjes.

Als je na de maaltijd kiest te verblijven in Egmond zijn er voldoende opties, die aansluiten bij de voorkeuren van vrijwel iedereen. Zo zijn er diverse hotels, vakantiehuisjes, campings en vele andere opties. Of je nu even lekker wil bijkomen met de faciliteiten in je accommodatie na een avontuur, of liever een sensationele sportwedstrijd bekijkt op een terras waarbij live wedden een mogelijkheid is via je mobiele toestel, dat kan allemaal

Uitstapjes in eigen land

Dankzij de centrale ligging van Egmond in de buurt van onder andere Alkmaar, Bergen en Castricum is er van alles in de buurt te beleven. Ga er bijvoorbeeld op uit met de fiets door het prachtige landschap om optimaal te genieten van de omgeving. Wellicht spot je onderweg enkele van de dieren, die in de natuurgebieden rond Egmond leven.