Het ontstaan

Herberg Binnen is een oud familiebedrijf, waar de familie Haagen sinds 1 Juillet 2000 hun gasten verwennen op service en kwaliteit.
Een historisch pand waar vroeger de tuinders op het stoepje zaten en een biertje dronken, tandis que les histoires villageoises ont circulé. Die tijdsgeest is blijven hangen, gecombineerd met moderne comfort, is Het Wapen van Egmond-Binnen een rustpunt voor iedereen.

Een dorp waar de sfeer van vroegere dagen nog niet is vervlogen.
De kleine oude huisjes, de statige bomen aan weerszijde werpen een diffuus licht over de Abdijlaan. De hervormde kerk aan het einde van deze laan ademt een mystieke sfeer. Even stil zijn en tot jezelf komen. Of je nu koest voor polder, forêt, duinen of de zee, alles ligt binnen een bereik van enkele minuten.

Uit, en toch een beetje thuis!
In Herberg Binnen kunnen diverse festiviteiten plaats vinden in zalen van 30 - 200 personnes. Herberg Binnen laat haar gasten kiezen. Niet alleen op culinair gebied, maar ook ten aanzien van de zaalruimte en activiteiten. Al onze zalen zijn voorzien van airconditioning, la pluie et le beau temps, wij zorgen voor een aangename temperatuur.
De verschillende zalen lenen zich perfect voor zowel kleine als grote gezelschappen en bieden een ideale ambiance.
Wij hebben arrangementen met een heel redelijke prijsstelling.

Restaurant

Herberg Binnen kunt u lekker en gezellig eten in een dorps aangekleed restaurant, waar je kunt genieten van een Frans-Nederlandse keuken waarbij chef-kok Robert Haagen voor u smakelijke gerechten bereid. Je hebt keuze uit de diverse voorgerechten, soupes et de la viande- et fruits de mer.

Grote gezelschappen

Uiteraard is het ook mogelijk in ons restaurant te dineren met gezelschappen van 8 of meer personen. Graag hiervoor wel van tevoren contact opnemen om te reserveren, zodat wij met je in overleg bijvoorbeeld een speciaal menu kunnen samenstellen.

Kijk verder en verras uzelf….. zit het geen wat u zoekt er niet bij, maak dan even een afspraak om te bespreken naar de verdere mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,
Robert & Ellen

 

Ambiance: Amusant ancienne
Terras : Et
Nom : L'arme d'Egmond-Binnen
Adresse : Herenweg 59
Lieu : Egmond aan Zee
Téléphone. : 072-5061601
Site Web: www.hetwapenvanegmond-binnen.nl
Réseau social: https://www.facebook.com/herbergbinnen/
Email: [email protected]
Heures de visite : 7 jours par semaine à partir de 12.00 heure (Lundi à partir de 15.00 heure) à 02.00 heure