EGMOND SEA – Iedere eerste donderdag van de maand wordt er vanuit Postaanzee een fietstocht gehouden van circa 25 kilometer. Vrijwilliger Reijnoud de Haan zet de mooie fietstocht uit met een snelheid van 15 kilometers per hour. Iedereen is van harte welkom met fiets of E-Bike.

Neem zelf een duinkaart mee en drinken voor onderweg. Halverwege is er een korte pauze. Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd en aanmelding is niet nodig. Ga gezellig mee!

Verzamelen bij Postaanzee, Voorstraat 82a, Egmond aan Zee, if 13.15 hour. De eerste fietsroute is donderdag 1 september.

Book market at Postaanzee

Boekenliefhebbers opgelet: Iedere eerste vrijdag van de maand is er een boekenmarkt in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat. Er wordt een wisselend aanbod van boeken aangeboden. Bent u op zoek naar juist dat ene boek? Of naar een herinnering uit lang vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Zie je niet wat je zoekt? Vraag er gerust naar bij de vrijwilligers. Boeken kosten € 1,- per stuk en 3 voor € 2,50. Bijzondere boeken zijn duurder, maar onderhandelen kan altijd. Er is meer op voorraad dan er wordt aangeboden en de vrijwilligers zijn je graag van dienst.

Ook worden er handgemaakte kaarten te koop aangeboden. Met de verkoop van de boeken en kaarten steun je de activiteiten van PostaanZee. De eerstvolgende markt is vrijdag 2 September of 13.30 to 16.00 hour. Postaanzee Voorstraat 82a Egmond aan Zee