Booking.com

Hotel gelegen aan de kust

Welkom bij Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee. The hotel in Egmond aan Zee exudes a maritime and cozy atmosphere. It enjoys views of the lighthouse and you can walk the boardwalk or the wide sandy beach.

  • Knus en charmant badhotel
  • Gezellig restaurant
  • Gelegen in de gezellige badplaats Egmond aan Zee

Natuurrijke omgeving

Voor een ieder die heerlijk wilt uitwaaien aan zee of bij warm weer lekker wilt luieren op het strand is Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee de ideale locatie. Vanuit het hotel kunt prachtige wandel- en fietstochten maken in de weide natuurrijke omgeving. Tevens beschikt het hotel over een knusse hotelbar waar u kunt genieten van een drankje en klein hapje.

Na een lange dag komt u heerlijk tot rust komen onder het genot van lekker hapje en drankje. Iedere dag kunt u in het restaurant genieten van een wisselend 3-gangen keuzemenu die met liefde wordt bereid.

Overnachten aan zee

Fletcher Badhotel Egmond Aan Zee is centraal gelegen nabij de kust. Het hotel in Egmond aan Zee heeft uitgebreide faciliteiten en er heerst een gezellige, onbezorgde sfeer. Het maritieme thema is doorgevoerd in het gehele hotel om u het echte vakantiegevoel te geven.

Ons team heet u van harte welkom!

Booking.com

Location

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee
Parallelweg 2
1931 EW Egmond aan Zee

Contact

Such: 072 – 506 13 68
Email: info@bA.Dhotheegyoundaanzee.nl

Parkeergelegenheid

In de directe omgeving van het hotel kunt u uw auto parkeren. From 1 Maart tot 1 november is het in heel Egmond aan zee betaald parkeren. Wij bieden u de mogelijkheid om een parkeervergunning af te halen bij aankomst in het dorp. De kosten zijn €10,- for nacht.