kart
 

De naam zegt het al, bij Fun Center Kart World Limmen komt u voor uw plezier en voor de (ont)spanning. Al bij binnenkomst in onze Formula bar ervaart u de gezelligheid waar wij zo bekend om staan!

Wij zijn begonnen als een indoor kartbaan, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een spectaculair Fun Center. Het is de perfecte indoor locatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje, klassenuitje, enz., enz. Maar ook individuele bezoekers zijn bij ons altijd meer dan welkom!

Kart World LimmenBij Kartworld Limmen vind u een  scala aan activiteiten voor jong en oud zoals karten, lasergamen, sumo worstelen, rodeo stier, levend tafelvoetbal, boogschieten, digitaal kleiduiven schieten, kussengevecht, boxen xxl, gladiator gevecht, space ball, slotrace en nog veel meer. Dit alles allemaal onder één dak. Met onze jarenlange ervaring maken wij uw uitje tot een feest!

Naast onze standaard groepsarrangementen verzorgen wij ook evenementen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden, niets is ons te gek! En met een hapje en een drankje, aangevuld met een overheerlijk buffet in ons gezellige restaurant, kan uw middag of avond helemaal niet meer stuk!

Voor de grotere gezelschappen is ons feestcafe “”The Miners Inn” met dansvloer exclusief te reserveren. Zoekt u een vergaderruimte met vergaderlunch, ook dat hebben wij!

Op diverse data organiseren wij de Extreme Fun Nights, supergezellige all-inn avonden met een after party in onze Saloon. Voor onze kleinere bezoekers is het Blitz for Kidz arrangement op elke derde woensdag van de maand een waar kinderfeest!

Snacks

In de Formula Bar kunt u niet alleen genieten van een drankje, maar ook van een lekker hapje voor, na of tussen de activiteiten door. Hieronder vindt u een lijst van de snacks die bij de bar te bestellen zijn.

Klik hier voor het online fotoalbum van Kart World

Contact gegevens:

Fun Center Kart World Limmen
Maatlat 2 (Rijksweg 162a)
1906 BL Limmen
Tel:   072-5053920

E-mail:  [email protected]
Website: www.kartworld.nl

Openingstijden:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 19:00 tot 23:00
Wo t/m do 16:00 tot 23:00
Vrijdag 16:00 tot 00:00   (laatste heat karten start 22.45)
Zaterdag  13:00 tot 00:00   (laatste heat karten start 22.45)
Zondag  13:00 tot 22:00

Reserveren:

Ma. t/m vrij. vanaf 09.00 uur via telefoonnummer 072-5053920.
Zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur.
Voor individueel rijden en lasergames dient u een kwartier voor aanvang  aanwezig te zijn.

* Bij zomerse temperaturen kan de openingstijd aangepast worden naar 19.00 tot 23.00 uur.
Bel voor de actuele informatie 072-5053920.

Voor groepsarrangementen kunnen de openingstijden aangepast worden!