Bezoek de gezellige Braderie van Egmond aan Zee

De Zomer braderie van Egmond aan Zee start de eerste woensdag vanaf 17.00 tot 22.00 uur en begint in Juni en loopt t/m de laatste woensdag in Augustus.

De braderie wordt gehouden in de Voorstraat, Burg. Eymaplein, Smidstraat, Noorderstraat, Pompplein en de Zuiderstraat.

Liefhebbers van sieraden, haarfrutsels, schoenen, kleding, lederwaren, interieuritems, gadgets, souveniers en andere hebbedingetjes kunnen hier hun hart ophalen. Natuurlijk is er op de braderie ook ‘eten’ verkrijgbaar: van ambachtelijke kazen en worsten en oud-Hollands snoepgoed tot overheerlijk (zomer) fruit en warme stroopwafelsnippers. Ontstaat er een opstopping in de Voorstraat? Grote kans dat een van de standwerkers een product aan de man probeert te brengen. De braderie is vermakelijk! De horeca draait tijdens de braderie op volle toeren. Het hele dorp is gevuld met muziek, marktkramen en vooral veel gezelligheid.

Heeft u ook wat aan te bieden en wilt u ook deelnemen aan ‘De Braderie van Noord Holland”  vraag dan een kraam aan en reserveer u plekje. Wees er echter snel bij want op=op met de kramen. U kunt exclusief reserveren op Egmondonline.nl

Kraam informatie Braderie Egmond aan Zee

Voor het aanvragen van een kraam heeft u verschillende mogelijkheden, prijzen zijn afhankelijk van de locatie’s.

Voor dringende vragen ontremd de braderie (geen reserveringen, wel afzeggingen) kunt u op maandag t/m woensdag telefonisch contact opnemen met de marktmeester
Leo van der Stam – Telefoon: 06 276 182 36

Standaard huur voor een kraam op de braderie van Egmond € 60,-

G Grondprijs A,B,C locatie per meter € 10,00 (Markmeester bepaald).

 


Kraam aanvragen


 

Dagmarkt

Elke donderdagochtend van 08.00 – 16.00 uur. De markt wordt gehouden op het Burgemeester Eymaplein en in een deel van de Voorstraat. De markt wordt georganiseerd door de Gemeente Bergen, Egmond online heeft hier geen informatie over via mijn loket kunt u een vergunning aanvragen klik hier voor meer informatie.