WANDEL JIJ MEE OP 27 NOVEMBER 2021?

De Fjoertoer Egmond wordt dit jaar anders dan normaal. Jaarlijks vindt de Fjoertoer Egmond plaats op de laatste zaterdag van de maand november. Dit jaar spreiden wij het evenement over twee dagen: op vrijdag 27 en zaterdag 28 november wordt dit jaar de Fjoertoer Egmond georganiseerd.

Wij menen dat wij op een veilige én verantwoorde manier de Fjoertoer Egmond kunnen organiseren.

We gaan van start in kleine groepen, zorgen voor meer spreiding op de route en er zal geen Fjoertoer Feest zijn na afloop. Maar één ding blijft hetzelfde: wij willen jullie blijven verrassen met prachtige licht-, vuur- en geluidsacts, zoals je van de Fjoertoer Egmond mag verwachten. In goed overleg met de betrokken instanties werken wij in de komende periode met veel enthousiasme aan de verdere invulling, zodat jij kunt genieten van de 8ste editie van de Fjoertoer Egmond.

Als lid van Le Champion kun jij vanaf nu t/m 16 augustus gebruikmaken van de voorinschrijving. Dit jaar is inschrijven op een starttijd niet mogelijk, maar hoe eerder jij je inschrijft, hoe eerder je kunt starten. Daarnaast kun jij als lid jouw inschrijving tot 6 weken voor het evenement kosteloos annuleren. Je kunt kiezen de afstanden 14 km, 19 km (Noord of Zuid) of 26 km. Daarnaast is er ook de Family Fjoertoer van 6 km voor gezinnen met kinderen, de inschrijving voor dit onderdeel gaat maandag 24 augustus van start.

Maandag 17 augustus gaat de reguliere inschrijving open en vanaf 24 augustus kunnen gezinnen met kinderen zich inschrijven voor de Family Fjoertoer.

INSCHRIJVEN

 

meer info op: Fjoertoer Egmond