Aan de mooie boulevard in het gezellige kustdorp Egmond aan Zee ligt sinds maart 2008 Wonder’s aan Zee. Je kunt er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een kop koffie, een goed glas wijn, fingerfood, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht. In een classy & cosy sfeer waar iedereen blij van wordt. Strandweer of niet…

Voorzijde

Aan de voorzijde kunt u heerlijk op onze 25 meter lange bank genieten van een een kop koffie of glas wijn, met prachtig uitzicht op zee. Binnen zorgen natuurlijke materialen en kleuren, zoals bruin, zilver, wit en hout, voor gezellige en afwisselende sferen. U kunt na een strandwandeling bij onze grote haard zitten of u kiest voor een intieme plek in de ruime serre. Of aan de leestafel niet te vergeten, met allerlei actuele tijdschriften.

Kinderen geen probleem

Ook aan de kids is gedacht in het speciale strandgedeelte van de zaak, met een grote krijtmuur. Bovendien kunnen peuters, kleuters en ook tieners heerlijk loungen op de grote bank en televisie kijken. Ook hebben we speelgoed, kleurboeken en spelletjes.

Open keuken

Vanuit de open keuken bereiden onze koks dagelijks van 10.30 uur tot 22.30 uur de lekkerste gerechten, zoals de Wonder’s Lounge Platter; een etagere met de allerlei warme en koude hapjes.

Intiem feestje

Wonder’s aan zee is uitermate geschikt voor intieme feestjes zoals verjaardagen, een diner met collega’s of vrienden, bedrijfsborrels en babyborrels. Er zijn veel verschillende hoeken waar u intiem kunt genieten..

Kom langs en beleef Wonderlijke sferen & smaken in Wonder’s aan Zee!

Wonder’s aan Zee

Boulevard 2a
1931 CJ Egmond aan Zee
T: 072-506 3044
E: egmond@wondersetenendrinken.nl

Website: Wonders Egmond aan Zee

Openingstijden
alle dagen open vanaf: 10.00 uur
keuken: 10.30 – 22.30 uur

Deze pagina is 2063 keer bekeken.