Logo-SmakelijkOns gezellige restaurant ligt aan de enige verbinding van en naar Egmond aan Zee.

Gezelligheid kent geen tijd. U kunt bij ons genieten van een heerlijk diner met een goed glas wijn.

Volop ruimte op ons riante terras, genoeg speelgelegenheid in de royale tuin voor de kinderen en gratis parkeren op eigen terrein achter het restaurant (60 zitplaatsen). In de weekenden kunt u ook genieten van een kopje koffie/ thee of borrel op het terras van onze 200 jaar oude” Koffiemolen” die achter ons restaurant staat. Deze plek is ideaal voor feestjes en partijen of voor een bruiloft.

Voor informatie en reserveringen, ook voor catering van hapjes, broodjes of salades. Meer informatie hierover of uw vragen, klik hier.

Het is ook mogelijk om een gerecht af te komen halen, zoals bijvoorbeeld: Een heerlijke Kipsate met garnituur voor: €12,50 of Spare-Ribs die zo van het bot vallen voor: €15,00

Wij verzorgen uw feest of partij, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw vergadering, meeting, condoleance of jubileum.

Het restaurant met de grootste achtertuin van de Egmonden!

Over “De Koffiemolen”

koffiemolen-egmondMet de bloembollenvelden in al hun Hollandse glorie aan de overkant van “De Koffiemolen”, kunnen gasten van de molen en de gasten van “Restaurant Smakelijk” vrij parkeren op het achterterrein om daarna in alle rust te genieten van de heerlijke ambiance in en rond “De Koffiemolen”, gelegen tegen de duinen aan. De kinderen hebben de ruimte om te spelen op het grote terrein rond de molen.

Heerlijk wandelen vanaf “De Koffiemolen” naar de Noordzee die slechts op circa 1000 meter afstand ligt, behoort ook tot de mogelijkheden. En als je na een strandwandeling terugkomt op het terras wacht bijvoorbeeld een heerlijke High-Wine of een gezellig borreltje.

De unieke sfeer, in een oase van rust, rond de molen is voor velen een stukje nostalgie. Koffiedrinken met gebak, drankjes en hapjes, een wijntje en een borrel. Op ons unieke terras rond de sfeervolle molen is plaats voor circa 70 personen. Binnen in de molen is plaats voor nog eens 30 tot 40 personen. Genieten in de zon of dommel weg onder een parasol. Een prachtige rustige plek waar de vogels fluiten.

“De Koffiemolen” is ook een uitstekende locatie om uw feest of partij te vieren. Denk hierbij aan uw verjaardagsfeest, trouwerij, een reünie, maar ook een condoleance.

Gezellig bij Restaurant Smakelijk

High Tea of High Wine

Zin in een smakelijke middag of avond met vrienden, vriendinnen of familie ?
Reserveer een high tea rond de 25-euro p.p. of een high wine / beer rond de 24-30 euro p.p.

Voor informatie kunt u ons bellen!

Verrassingsmenu

Elke woensdagavond hebben wij voor u een 3 gangen verrassingsmenu rond de 20-30 euro. Laat u eens “Smakelijk” verrassen door onze koks!

Openingstijden

“Restaurant Smakelijk” is vanaf 1 oktober

Woensdag tot en met vrijdag vanaf 16.00 u geopend.
Zaterdag en zondag vanaf 10.00 u geopend.

De keuken sluit om 21.30 uur

Maandag en dinsdag gesloten.

U kunt op alle dagen van de week reserveren voor uw vergadering, partij, bijeenkomst, condoleance of jubileum.Voor informatie hierover klikt u hier.

Restaurant Smakelijk

Egmonderstraatweg 34,
1934 AD  Egmond Aan Den Hoef

Deze pagina is 2112 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.