Lekker eten en drinken bij Chica’s

Zon, strand, lekker eten en drinken, wat wil je nog meer? Restaurant Chica’s aan de boulevard in Egmond aan Zee is dé ideale plek voor een lekkere maaltijd, drankje, ontbijt en lunch.

Kom genieten van het uitzicht op zee én onze heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van ons land. Chica’s vind je op loopafstand van het gezellige centrum en de vuurtoren van Egmond. Op onze menukaart vind je altijd iets naar jouw smaak. Heb je zin in Mexicaans, spareribs of toch een hamburger of pannenkoeken?

Iedereen is welkom. Kleine gezelschappen, maar ook grote groepen, we hebben binnen 210 zitplaatsen en op het buitenterras ook nog eens 80. Zoek je een geschikte trouwlocatie of unieke plek voor een borrel of receptie? Er is geen mooiere locatie dan Restaurant Chica’s in Egmond. Samen met Strandhotel Golfzang verzorgen we diverse arrangementen, feesten en partijen.

Restaurant Chica’s is zeven dagen in de week geopend van ’s morgens vroeg (ontbijt) tot ’s avonds laat. Voor gezelschappen vanaf 6 personen kunt u reserveren.

Over Chica’s

BUENOS DIAS CHICAS!

Hoe Chica’s in Egmond aan Zee kwam

Brenda de Jong is samen met haar man Richard eigenaar van Chica’s: ‘Een paar jaar geleden werden we benaderd, omdat er plannen waren op de boulevard een hotel te ontwikkelen met daaronder een horecagelegenheid.

We kwamen met een uniek concept voor Egmond: een toegankelijke kaart met gerechten uit Nederland, Italië en Mexico. Dus van ouderwetse pannenkoek – ook glutenvrij! – tot pizza uit de steenoven en de beroemde Nachos Todos.’

Gelukkig zijn hun dochters, Romée (10), Fenna (7) en Elène (6), flexibel en kunnen Brenda en Richard rekenen op opa en oma en een paar ‘leuke oppasmeiden’. Daarnaast heeft Richard twee volwassen zoons, Bastiaan (29) en Maurice (26), die keihard meewerken, anders had Chica’s Bar & Kitchen niet in dit tempo op de kaart kunnen worden gezet.

En natuurlijk speelt ervaring ook een rol. Want naast dit nieuwe restaurant zijn ze tevens eigenaar van Wonder’s in Egmond aan Zee en Bergen.

WAAR KOMT DE NAAM VANDAAN?

‘Die danken we aan onze dochters. Zij werden op vakantie in Spanje elke ochtend enthousiast begroet met ‘Buenos Dias Chicas’. Daar hebben we Chica’s van gemaakt met de ’s als een kleine knipoog naar Wonder’s.

Bron: Maggs

Team Chica’s

Chica’s heeft een enthousiast team van jonge mensen en ervaren krachten die elkaar helpen, aanvullen en enthousiasmeren. Wij zorgen ervoor dat jij en je gezelschap optimaal kunt genieten. Laagdrempelig, vriendelijk en enthousiast zijn daarbij de kernwoorden.

Daniel Lens en Leon de la Rie zijn de managers die alle medewerkers begeleiden, heb je vragen of speciale verzoeken, zij staan voor je klaar!

Adres informatie

Boulevard 7
1931 CJ Egmond aan Zee

Website: http://www.chicasegmond.nl/

routebeschrijving

Openingstijden

maandag: 09:00 – 01:00 uur
dinsdag: 09:00 – 01:00 uur
woensdag: 09:00 – 01:00 uur
donderdag: 09:00 – 01:00 uur
vrijdag: 09:00 – 01:00 uur
zaterdag: 09:00 – 01:00 uur
zondag: 09:00 – 01:00 uur

ontbijtbuffet dagelijks mogelijk vanaf 07.30 – 10.30 uur.

Deze pagina is 3558 keer bekeken.