Klik op de foto om een kijkje binnen te nemen.

De familie Alecci heet u van harte welkom in hun gezellige, authentieke Italiaanse restaurant Angelo’s, gelegen in het centrum van Egmond aan Zee. Angelo en Nicole Alecci nodigen u graag uit om zelf eens te komen proeven van hun smaakvolle en huisbereide Italiaanse specialiteiten.

“De echte Italiaanse keuken, eerlijk en authentiek, met een moderne twist. Gepassioneerd door kwaliteit, geïnspireerd door de Italiaanse stijl, geserveerd met een glimlach”. U kunt er genieten van echte Italiaanse keuken, voor u bereid door Italiaanse chefs.

Geen moeite is voor ons te groot om u een goede maaltijd aan te bieden in een prettige en warme omgeving. We overlopen graag samen met u de spijs- en wijnkaart en zorgen ervoor dat ieder iets vindt naar zijn smaak.

Zoals een oprecht tevreden gast ooit zei: “Wanneer u het restaurant verlaat, zal u meteen overvallen worden door een groot gevoel van heimwee. Maar wanneer u terugkijkt, weet u dat u steeds opnieuw welkom bent bij de familie Alecci een warm, geruststellend en zaligmakend gevoel.

Angelo’s Restaurant is gelegen op een uniek stukje in Egmond aan zee midden op het Plein.

Het terras heeft de gehele dag zon en binnen in het restaurant is een luchtzuiveringssysteem aanwezig.

De bedoeling is dat eten hier een beleving wordt. We hebben een geweldig team en een hele goede chef-kok uit Sicilië. Hij neemt de gasten mee op een smaakvolle reis door Italië.”

Sfeervol design

De inrichting van Angelo’s is schitterend. Enerzijds strak en anderzijds sfeervol. De Italiaanse architecten en interieurbouwers hebben zich van hun beste kant laten zien. De marmeren vloeren, de glanzende muurbedekking met houtnerf en mooie doorkijkjes naar de grote open keuken geven het restaurant een warme en tegelijk moderne uitstraling. Op een prominente plaats staat een babyvleugel, waarmee mogelijk voor live-muziek kan worden gezorgd.

Lekker eten

“Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen”, vervolgt Angelo. “En natuurlijk is het belangrijk dat onze gasten hier gewoon lekker kunnen eten. Daar gaat het om. Goed eten in een moderne, sfeervolle ambiance. Dat is Angelo’s.”

.

Angelo’s Restaurant

Pompplein 3
1931 AD Egmond aan zee

Telefoon: 072-743 14 22

Bent u benieuwd geworden naar onze keuken?

U kunt bij ons reserveren middels ons reserveringsformulier

Telefonisch reserveren op  nummer 072-7431422.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Angelo’s!
Angelo & Nicole Alecci

Onze openingstijden per maandag 20 oktober 2014:

Maandag: 14u00

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 14u00

Vrijdag: 14u00

Zaterdag: 12u00

Zondag: 12u00

Deze pagina is 2852 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.