Alice en Albert heten u van harte welkom in hun gezellige, authentieke Italiaanse restaurant Angelo’s, gelegen in het centrum van Egmond aan Zee.
Zij nodigen u graag uit om zelf eens te komen proeven van hun smaakvolle en vers bereide Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Ons in het centrum van Egmond aan Zee gelegen authentiek Italiaans restaurant. Bij Angelo’s kunt u genieten van de echte Italiaanse keuken, met en moderne twist. De gerechten worden bereid met passie en de beste kwaliteitsproducten.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een tafel in ons restaurant, reserveer dan tijdig. Als u het online formulier invult, bevestigen wij vervolgens de reservering per email of telefonisch. Tijdens de zomermaanden is het zeer aan te raden om minimaal 1 dag van tevoren te boeken. Na 20:30 uur zijn er vaak weer plaatsen beschikbaar!

Verleden en tegenwoordige tijd

Pompplein 3 Egmond aan Zee (Angelo's Restaurant)
Pompplein 3 Egmond aan Zee (Slijterij de Pomp)

Alice haar ouders Wil en Willem Reemst waren voordat Gianni Alecci in 1976 de eigenaar van Pompplein 3 werd, de uitbaters. Alice haar broer Erik is hier zelfs geboren. Alice, Ab en hun 4 kinderen hebben z’n 7 jaar in Australië gewoond maar zijn inmiddels alweer meer dan 10 jaar terug in Egmond.

Alice gaf voordat ze Angelo’s overnam trainingen voor het slijtersvakdiploma waar haar liefde voor goede wijnen van pas kwam. De wijnen op de kaart van Angelo’s zijn dan ook van hoge kwaliteit en Alice kan met haar zeer uitgebreide drankenkennis u dan ook perfect adviseren.

Pasta en Pizza

Bij een Italiaans restaurant denkt u waarschijnlijk aan pasta’s en pizza’s. Deze gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken bij Angelo’s. Maar onze uitgebreide kaart biedt meer.

Kinderen en glutenvrij

Kindergerechten en aangepaste gerechten voor gasten met allergieën zijn ook te vinden op onze ruime menukaart. Ab is de Chef-kok van Angelo’s en samen met zijn souschef en Pizza kok kunt u er zeker van zijn dat alleen verse, eerlijke en smaakvolle gerechten worden bereid.

Angelo’s biedt binnen plaats voor 90 gasten en op ons verwarmde terras zijn 16 tafels beschikbaar met 64 zitplaatsen.

Angelo’s Restaurant

Pompplein 3
1931 AD Egmond aan zee

Telefoon:  06 16 39 77 97 LET OP IS GEWIJZIGD

Website: Angelo-Egmond.nl

Bent u benieuwd geworden naar onze keuken?

U kunt bij ons reserveren middels ons reserveringsformulier

Telefonisch reserveren op  nummer
06 16 39 77 97 .

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Angelo’s!
Alice en Albert

Onze openingstijden per 2017:

Maandag: 12:00 tot 22:00

Dinsdag: 12:00 tot 22:00

Woensdag: 12:00 tot 22:00

Donderdag: 12:00 tot 22:00

Vrijdag: 12:00 tot 22:00

Zaterdag: 12:00 tot 22:00

Zondag: 12:00 tot 22:00

Deze pagina is 5809 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.