Creighton's Egmond

Creighton’s is al meer dan 10 jaar ‘the place to tea’. Onze authentieke Engelse High Tea serveren we tijdens onze openingsdagen vanaf 14.00 uur. Reserveren is verplicht.

Dit prima restaurant in Egmond aan den Hoef heeft een leuk menu, de bediening is zeer vriendelijk, voorkomend, en sympathiek. De inrichting en geluid zijn aangenaam. Geen pretentieuze toestanden, maar eerlijke kwaliteit.

Wijn & Spijs avonden

Ieder kwartaal organiseert Creighton’s, in samenwerking met ‘huisvinoloog’ Margret Weijers van Smaakvermaak, een avond waarbij het proeven en combineren van wijn en gerechtjes centraal staat.

Tijdens deze avond worden er 5 kleine gerechtjes geserveerd. Margret heeft per gerechtje 2 wijnen geselecteerd die uiteraard samen met het gerechtje geproefd worden. Het geheel heeft een interactief en informeel karakter.

De kosten voor de gerechtjes en de wijnen zijn €50,- p.p.

Happen & Stappen

U wordt bij Creighton’s ontvangen met een sandwich naar keuze en een consumptie. Daarna ontvangt u van ons een duinkaart en de route van het Monnikenpad. Het Monnikenpad is een afwisselende wandeling van 8,5 km door de Egmonden. Het leidt u langs de mooiste plekjes met veelal historische waarde. Bij terugkeer wordt de welverdiende High Tea geserveerd.

Bent u met een gezelschap groter dan 20 personen dan is het ook mogelijk om een gids mee te nemen. Reserveren van te voren is nodig.

Openingstijden & Contact

​​U bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur.

Contact met Creighton’s

Herenweg 109
1934 PB Egmond aan den Hoef
T. 072 507 0009
@. info@creightonsrestaurant.nl
W. www.creightonsrestaurant.nl

Deze pagina is 1545 keer bekeken.