Uitgaan

Alle lunchrooms. restaurants, cafés in Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen.

Cafe ’t Slot Egmond aan den Hoef

Cafe ’t Slot Egmond aan den Hoef

Kom langs bij Café ’t Slot In Egmond aan Den Hoef, voor een goed glas, gezelligheid en een potje biljart! Wij serveren o.a. saté van de grill, heerlijke spare rib en verse pannenkoeken, ook om mee te nemen.

Egmond Plaza mode, kado, accessoires

Egmond Plaza mode, kado, accessoires

Op ongeveer 50 meter van de hoofdstrand afgang in Egmond aan Zee bevindt “Egmond Plaza” voor liefhebbers van het stijlvolle (buiten) leven.

Italiaans restaurant Angelo’s

Italiaans restaurant Angelo’s

De echte Italiaanse keuken, eerlijk en authentiek, met een moderne twist. Gepassioneerd door kwaliteit, geïnspireerd door de Italiaanse stijl

Kosteluk Fun & Food Egmond a/d Hoef

Kosteluk Fun & Food  Egmond a/d Hoef

Kosteluk is super voor kinderen met een kinderparadijs en voor ouderen die gezellig samen een glas wijn willen drinken onder het genot van onze Kostelukke borrelplank op een van de loungebanken van het terras of in het gezellige restaurant.

Brasserie Santiago
Egmond aan Zee

Brasserie Santiago <br> Egmond aan Zee

In het centrum van Egmond aan Zee midden op het Pompplein vindt u de Brasserie Santiago. Vanaf de hoofd strandopgang van het strand loopt u 200 meter en treft u de lekkerste gerechten en de vriendelijke bediening.

Restaurant Wonders Egmond aan Zee

Restaurant Wonders Egmond aan Zee

Aan de mooie boulevard in het gezellige kustdorp Egmond aan Zee ligt sinds maart 2008 Wonder’s aan Zee. Je kunt er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een kop koffie, een goed glas wijn, fingerfood, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht.

Lunchroom Pompadour Egmond

Lunchroom Pompadour Egmond

Croissanterie Pompadour, op de hoek van de Voorstraat in Egmond aan Zee,is voor passanten al van verre zichtbaar. Bezoekers kunnen er snel iets halen bij het uitgifteraam, plaatsnemen op het sfeervolle terras met 20 stoelen of een van de totaal 38 plaatsjes in het romantisch ogende etablissement te bemachtigen.

Restaurant Chica’s Egmond aan Zee

Restaurant Chica’s Egmond aan Zee

Kom genieten van het uitzicht op zee én onze heerlijke gerechten op een van de mooiste locaties van ons land. Chica’s vind je op loopafstand van het gezellige centrum en de vuurtoren van Egmond. eb je zin in Mexicaans, spareribs of toch een hamburger of pannenkoeken?

Restaurant de Parel van Egmond

Restaurant de Parel van Egmond

Midden in de oergezellige badplaats Egmond aan Zee vlakbij het Eymalplein treft u De Parel van Egmond. Een restaurant waar het behalve gezellig toeven ook nog eens uitstekend culinair genieten is!

Restaurant Mats Egmond aan Zee

Restaurant Mats  Egmond aan Zee

Restaurant Mats werkt met dagverse, seizoens- en streekgebonden producten. Is gebaseerd op de Franse keuken maar dan in een modern jasje. Zo gebruiken zij vis van de lokale visser uit het dorp, die rechtstreeks uit zee vangt. Het restaurant biedt plaats aan 56 gasten.

Restaurant Westenwind Egmond

Restaurant Westenwind  Egmond

Nadat u heerlijk aan het strand bent geweest willen wij u graag verwelkomen voor een lunch of diner. Of kom gezellig een kopje koffie of een borreltje drinken op ons gezellig terras. Ook in de winter is het bij ons net alsof u buiten bent. Alleen zit u dan lekker warm in onze gezellige serre.