Als de weergoden meewerken valt op zondag 22 februari a.s. de beslissing in de strijd om de 2e periodetitel in de 4e klasse C. Na afgelopen zondag zijn er nog maar 2 kandidaten en beiden komen uit Egmond, namelijk Egmondia, dat de beste papieren heeft en Zeevogels, dat 2 punten achterstand en veel slechter doelsaldo heeft.

Egmondia moet op die 22e naar De Rijp en de verleiding is groot om daar als Egmondse Sportkrant ook naar toe te gaan, maar tegelijkertijd staan op sportpark Hogedijk in Egmond aan den Hoef de beide andere Egmondse clubs tegenover elkaar en zou St. Adelbert zomaar een beslissende rol kunnen spelen in deze spannende ontknoping.

De Egmondse Sportkrant kiest er dan ook voor om dicht bij huis te blijven en de wedstrijd Zeevogels – St. Adelbert live te gaan verslaan via haar TV-kanaal. Een live-uitzending die Hoever vreugde, maar ook Hoever verdriet kan opleveren.

Kunt u op de 22e februari niet aanwezig zijn, maar wilt u de wedstrijd wel live volgen, ga dan naar www.egmondse-sportkrant.nl, kies de pagina Egmondse Sportkrant TV en klik op de wedstrijd Zeevogels-St. Adelbert.

Volg verder de instructies en u bent er live bij!

Deze pagina is 360 keer bekeken.