Jumbo komt naar Egmond aan Zee
Nieuwe winkel aan de Voorstraat opent op woensdag 10 december
EGMOND AAN ZEE – Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Voorstraat 90 in Egmond aan Zee. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 22 november haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 10 december zijn inwoners van Egmond aan Zee en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Ondernemer Johan Nicolai heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: “Klanten kunnen straks bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Daarnaast wordt de winkel voorzien van een uniek zelfscan systeem, waardoor klanten nog vlotter kunnen winkelen.”

Klant centraal

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: “Samen met alle Jumbo collega’s kijk ik er naar uit om inwoners en bezoekers van Egmond de unieke Jumbo formule te laten ervaren. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we door de klant altijd centraal te stellen. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

Zeven zekerheden

Jumbo garandeert deze formule door de zeven zekerheden. Dit zijn zeven garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.

Verhuispakket

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 winkel in Egmond aan Zee kunnen vanaf woensdag 5 november Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo in Egmond aan Zee inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van zestig euro.

Bekende gezichten

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo.

Deze pagina is 1146 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.