EGMOND-BINNEN – Voetbalvereniging St.Adelbert houdt zaterdag 8 november haar jaarlijkse terugkerende spektakel: de Adelbertveiling. Tijdens deze gezellige avond in cafe Tervoort komen honderden artikelen, goederen en andere leuke zaken onder de hamer.
Ook deze keer resulteerde de vrijgevigheid van de inwoners van Egmond- Binnen en alle aanhangers van de voetbalvereniging in een lange lijst van veiling stukken, samengevat in een veilinggids. Dit boekje wordt deze week rond gebracht door de jeugd van voetbalvereniging St.Adelbert. Voorbeelden van enkele hoogte punten in de gids: paintballen voor acht personen, avondje Risken, twee kaartjes voor de show van Lenette van Dongen, verschillende voetbalwedstrijden, tractor pulling dag en natuurlijk de verrassingstocht van Rood – Zwart. .

Supportersvereniging Rood–Zwart die deze veiling organiseert is alle gulle schenkers zeer dankbaar voor hun bijdrage. Tevens dankt de supportersvereniging iedereen die heeft geholpen met het bijeen garen van de vele veilingstukken.

De Adelbertveiling is een gezellig avondje uit dat garant staat voor heel wat spektakel en vaak hilariteit wanneer wordt ‘gestreden’ om de mooiste aanbiedingen. De avond begint om 20.00 uur in cafe Tervoort aan de Abdijlaan te Egmond – Binnen. Elke gulle gever heeft een lot gekregen en zaterdag bij binnenkomst kan men dat inleveren. Om 21.30 wordt uit deze loten het winnende lot getrokken. Alleen personen die bij de trekking aanwezig zijn maken kans op de hoofdprijs. De entree is natuurlijk gratis en ook een aankoop is op deze veiling niet verplicht. Gezelligheid staat voorop bij Adelbert.

Deze pagina is 365 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.