EGMOND AAN ZEE – het is alweer bijna zover zaterdag 12 juli gaat de 59ste editie van het Dorssports Badgastentoernooi van start op tennispark de Duinpan in Egmond aan Zee. De organisatie is nog volop bezig met de voorbereiding, maar het belooft nu alweer een superweek te worden voor spelers én toeschouwers.

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer gespeeld in de categorie 2. Dit zorgt waarschijnlijk voor veel partijen van hoog tennisniveau. Sommige inschrijvers zijn bijvoorbeeld van ‘Hoofdklasse’ niveau. Uiteraard ontbreken de categorieën 3, 4 en 5 niet, en op basis van de inschrijvingen lijkt het weer een zinderende week te worden! Uiteraard zal er, om van alle spanning een beetje bij te komen, genoeg naast de baan te doen zijn. Op vrijdag 18 juli is er bijvoorbeeld een spetterende feestavond. Bovendien bestaat elke avond de mogelijkheid om gezellig een hapje te eten onder het genot van een lekker potje tennis. Elke dag zijn er verse maaltijden, verzorgd door Dors Catering. Vergeet niet dat Tennispark de Duinpan vlakbij het strand ligt, dus ook te combineren met een dagje strand.

De Badgastencommissie heet iedereen van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voor meer informatie en updates kijk op de website: www.tcegmondaanzee.nl

Deze pagina is 347 keer bekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.