Alice en Albert heten u van harte welkom in hun gezellige, authentique restaurant italien Angelo, Situé dans le centre d'Egmond aan Zee.
Zij nodigen u graag uit om zelf eens te komen proeven van hun smaakvolle en vers bereide Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Ons in het centrum van Egmond aan Zee gelegen authentiek Italiaans restaurant. Bij Angelo’s kunt u genieten van de echte Italiaanse keuken, met en moderne twist. De gerechten worden bereid met passie en de beste kwaliteitsproducten.

Réserve

Wilt u zeker zijn van een tafel in ons restaurant, reserveer dan tijdig. Als u het online formulier invult, bevestigen wij vervolgens de reservering per email of telefonisch. Tijdens de zomermaanden is het zeer aan te raden om minimaal 1 dag van tevoren te boeken. Sur 20:30 uur zijn er vaak weer plaatsen beschikbaar!

Verleden en tegenwoordige tijd

Pompplein 3 Egmond aan Zee (Angelo's Restaurant)
Pompplein 3 Egmond aan Zee (Slijterij de Pomp)

Alice haar ouders Wil en Willem Reemst waren voordat Gianni Alecci in 1976 de eigenaar van Pompplein 3 werd, de uitbaters. Alice haar broer Erik is hier zelfs geboren. Alice, Ab en hun 4 kinderen hebben z’n 7 jaar in Australië gewoond maar zijn inmiddels alweer meer dan 10 jaar terug in Egmond.

Alice gaf voordat ze Angelo’s overnam trainingen voor het slijtersvakdiploma waar haar liefde voor goede wijnen van pas kwam. De wijnen op de kaart van Angelo’s zijn dan ook van hoge kwaliteit en Alice kan met haar zeer uitgebreide drankenkennis u dan ook perfect adviseren.

Pasta en Pizza

Bij een Italiaans restaurant denkt u waarschijnlijk aan pasta’s en pizza’s. Deze gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken bij Angelo’s. Maar onze uitgebreide kaart biedt meer.

Kinderen en glutenvrij

Kindergerechten en aangepaste gerechten voor gasten met allergieën zijn ook te vinden op onze ruime menukaart. Ab is de Chef-kok van Angelo’s en samen met zijn souschef en Pizza kok kunt u er zeker van zijn dat alleen verse, eerlijke en smaakvolle gerechten worden bereid.

Angelo’s biedt binnen plaats voor 90 gasten en op ons verwarmde terras zijn 16 tafels beschikbaar met 64 sièges.

Restaurant Angelo

Pompplein 3
1931 AD Egmond aan Zee

Téléphone: 072-743 14 22

Site Web: Angelo-Egmond.nl

Êtes-vous devenu curieux de notre cuisine?

Vous pouvez réserver avec nous via notre réservation

Réservation par numéro de téléphone 072-7431422.

Nous espérons bientôt bienvenus à Angelo!
Alice en Albert

Onze openingstijden per 2017:

Lundi: 12:00 à 22:00

Mardi: 12:00 à 22:00

Mercredi: 12:00 à 22:00

Jeudi: 12:00 à 22:00

Vendredi: 12:00 à 22:00

Samedi: 12:00 à 22:00

Dimanche: 12:00 à 22:00

Cette page 3860 vues.

One Response to "Restaurant italien Angelo"

  1. Claudia  18 Août, 2017

    Leider hat die Qualität und die Freundlichkeit in diesem Jahr, unter der neuen Leitung sehr nach gelassen.
    Während unseres Besuches wurden etliche Gerichte zurück gegeben. Nach einer Stunde Wartezeit auf 2 Nudel Gerichte haben wir die überteuerten Getränke, 7€ für ein Weizenbier, bezahlt und sind das gemütlichesonnig Südgewechselt.

    Répondre

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié.