powerkitenLaat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht, de snelheid en laat je gaan… Dàt is pas powerkiten! Vliegeren voor grote mensen zeg maar, met vliegers van zo’n 1,5 m2 tot wel meer dan 10 m2! Op deze dag leren wij u de basis van het powerkiten. We beginnen  met de theorie, de historie en uiteraard de veiligheid. Vervolgens gaat u het natuurlijk zelf proberen! Powerkiten vormt de basis voor andere spectaculaire sporten als kitesurfen, buggyen, flyboarden, snowkiten en kitejumpen.

Iedereen kan powerkiten, ook als je geen blonde spierbundel bent of strakke beach babe! Het enige waar je over moet beschikken is gevoel voor de wind, de windrichting, de kracht en de reactie daarop van de vlieger. Laat je meeslepen, letterlijk en figuurlijk! Probeer niet de strijd aan te gaan, die win je toch niet!

Geef je over aan de kracht van de elementen en beleef deze ultieme ervaring….

Mogelijk op Locatie: Bergen, Egmond aan Zee, Schoorl, Bakkum, Castricum, IJmuiden & Wijk aan Zee

leeftijd: vanaf 14 jaar

Aantal: vanaf 4 personen

Voor grote groepen hanteren wij andere prijzen, neem contact met ons op voor een passende offerte

Ben u na de les zo enthousiast!, kunt u uw powerkite bij ons aanschaven voor een gereduceerde prijs.

Deze pagina is 1515 keer bekeken.

One Response to "Powerkiten in Egmond of Bergen"

  1. Annemarie Gips  3 maart, 2017

    Goedenavond,
    Wij zijn met een groep van 14 pers. en willen weten wat het kost om een les/workshop powerkiten te volgen. En zijn er nog andere activiteiten op het strand die door jullie verzorgd zoals blowkarten/ strandzeilen oid.
    Gr Annemarie

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published.